Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kelly Kelly

Właśnie dowiedziałam się, żeee...

Polecane posty

jesteśmy w ciąży z trzecim dzieciątkiem...ojej cudownie...oby dziewczynka..dziewczynka...trzymajcie kciuki...:):):)

Gość No to gratulacje
i powodzenia:) Rozumiem że masz dwóch synów?

Gość ja wiem już od 22 tygodni
no, może troszkę mniej, bo jestem w 22tc;) i będzie dziewczynka:) a Tobie autorko gratuluję i życzę zdrowej dziewuszki:)

tak, dwóch małych rozrabiaków, oczywiscie jak będzie trzeci to też bym sie cieszyła, ale chciałabym taka mała królewnę...ciekawe co mąż powie

Gość celtic woman
Świadomie starliście się o 3 dziecko czy wpadka? Ja mam dwójkę dzieci. Chciałabym jeszcze dziewczynkę ale chyba ŚWIADOMIE to się nie zdecyduję. Z dwójką mam ręce pełne roboty i zero czasu dla siebie. :P

świadomie...może dlatego, że mamy co zapewnić dzieciom, a zawsze chcieliśmy pełną gromadkę...sami nie mamy żadnego rodzeństwa...rany mężulek padnie z wrażenia...a dziadkowie tym bardziej...:) a jak Wasze pociechy?

Gość celtic woman
No wiesz... nam się też dobrze powodzi. Nawet gdybyśmy się zdecydowali na 3 dziecko to każde miałoby swój pokój, my swój + salon. Bo ostatnio zmieniliśmy mieszkanie na 5 pokojowe - 110 m2. Ale chyba z lenistwa, bym się świadomie nie zdecydowała. Jak pisałam - przy dwójce - mam dużo roboty i mało świętego spokoju. I tak egoistycznie myślę, żeby ich szybciej odchować, by trochę pokorzystać z życia. Moje dzieci mają syn 5 lat. Córka 2 latka. Tak CZASAMI chciałabym mieć jeszcze jedną dziewuszkę.

absolutnie z tym powodzeniem to zaden przytyk czy cos :) no jak bedzie dziewczynka to chyba jej "apartament" jakis zrobimy hahaha...oj jak było by super, po dwóch takich diabełkach...Michaś 5 lat, Daniel 3 lata...kochanie łobuziaki...mąż się cieszy z synków, ale dziewuszka to byłby hit...zwariowałby

Gość ona2922
Dla dziewczynki Kornelia lub Emilka Dla chłopca Oliwier, Oskar, Ksawery, Igor Podoba Ci się jakieś ?

wcale nie myslisz egoistycznie...gdyby nie dziadkowie to już kilka razy bym zwariowała...dzieki Bogu, ze sa...wtedy mozemy do kina isc, albo w spokoju pogadac...dlatego całkowicie rozumiem, kocham synkow najbardziej na swiecie ale jednak chcialabym czasem byc sama z mezem, chociaz przez chwilke :)

a z jakiej okazji ta ulga?;)

mamy juz jedna Kornelke w rodzinie, ale bardzo ladne imie, myślalam nad Julką, chlopiec Igor, tez ciekawe...

Gość Szymuś
Nazwij go Kewin albo Oskar albo Dorian

Gość ninaaa1234
ja jestem w ciazy to bedzie drugie dziecko i dziewczynka:)a mam juz synka, to moja trzecia ciaza a drugi miał byc chłopczyk:( ale teraz to juz 28 tydzień i ciesze sie jak wariatka obys Ty autorko tez spodziewała sie upragnionej dziewczynki i duzo zdrówka :):)

Gość celtic woman
Mąż jeszcze nie wie?

najważniejsze by było zdrowe;)

mąż będzie za godzinkę, bo dopiero dojeżdza do Warszawy...ale bedzie szok, ale moze i dobrze, bo chlopcy beda juz spokojniejsi po calym dniu, wiec i ja na spokojnie mu wszystko powiem i pomoge przezyc szok :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ale sie podniecasz!!!!Szok!!!Szok!!!

Gość ona2922
Też myślałam o Julce , ale to takie popularne teraz ... No dobrze jeśli może być popularne to może wybierz coś z tego : Weronika Wiktoria Natalka Nadia Blanka Diana Oliwia Dla chłopca może być jeszcze Ignacy ( Ignaś ) Tomasz ( Tomuś) Tobiasz Tymon Kornel