Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż paszteta

Moja żona o siebie nie dba!

Polecane posty

Gość mąż paszteta

przed ślubem była piękna i zadbana, a teraz ciągle żre i wygląda jak angela merkel :O poradźcie co ja mam robić? chyba zacznę myśleć o rozwodzie :O

Gość Lilly Evangeline**
powieś na lodówce jej zdjęcie w bikini z czasów narzeczenstwa 🖐️

Gość aishamememe
Daj jej kasę na siłownie, kosmetyczkę, ciuszki może ona kasy nie ma i ma depresję przez to

Gość mąż paszteta
ale ona nie chce słyszeć o zadnym fitnesie czy siłowni!! robi wtedy straszne awantury, ze jej nie kocham, ale ja juz na nią nie mogę patrzeć

Gość polak potrafi
a kochasz ją ?

Gość moniquee
Pewnie jestes taki sam jak moj chlopak, nie budujesz jej, nie mowisz ze jest ladna, nie motywujesz, patrzysz za to na inne podziwiasz wiec ona pewnie mysli ze nie jest Ci juz potrzebna, zupelnie tak jak ja mysle

Gość polak potrafi
nie jest kłamczuszkiem. jak ma mówić że jest ładna kiedy nie jest ?

Gość mąż paszteta
oczywiście, że kocham. ale ja się czuje przez nią oszukany, przed ślubem była ideałem, a teraz w ciągu tak krótkiego czasu po ślubie stała się niechlujem z nadwagą...

Gość moniquee
polak potrafi wiesz kiedy moj chlopak szuka zdjec jakis lasek na necie to ja wtedy zajadam stres, robie cos co mi sprawia przyjemnosc i nie mowcie ze kolo sie zatacza, ja jem, rosne w szerz dlatego on szuka, nieprawda ja dbam o siebie dla niego a on i tak szuka, mysle wtedy ze powinnam spasowac bo to ja powinnam byc dla niego najwazniejsza, ze one mu mnei zastepuje wiec po co ja mam sie starac. A kilka milych slow i od razu chce sie zyc, chce sie starac dla drugiej osoby

Gość moniquee
sos slodko kwasny, swieta racja!

Gość mąż paszteta
polak potrafi ma rację, po co ja mam ją jeszcze komplementować? jeszcze ona sobie ubzdura, że jest wszystko ok, a przecież nie jest

Gość Eeerrr...
Nie rozumiem po co "jedziecie" po autorze? Oczywiscie, ze uroda jest wazna, bo jest czescia "calosci", ktora jest dla drugiej osoby atrakcyjna. Szczegolnie jesli ktos tak diametralnie zmienia sposob w jaki wyglada, bo mysli, ze po slubie to juz i tak na zawsze beda razem, chocby nie wiem co. Nie wyobrazam sobie byc z facetem, ktory z kogos, kto byl dla mnie atrakcyjny zapuszcza sie w oblesnego, zaniedbanego "misia", tylko dlatego, ze mu sie nie chce ze soba nic zrobic, szczegolnie kiedy ja jem zdrowo, uprawiam sporty i dbam o siebie. Sprobuj porozmawiac z zona i wytlumacz jej, ze kochasz to, jaka jest osoba, ale nie jest dla Ciebie juz tak atrakcyjna jak kiedys i moze zaproponuj, ze bedziecie razem aktywnie spedzac czas - rowery, spacery itp.

Gość moniquee
rozumiem twoją żonę też jestem pasztetem :O

I pewnie poleci do słodko kwaśnego.:D moniquee, gdybyś naprawdę o siebie tak dbała, to by nie oglądał się za innymi

Gość polak potrafi
sos - dobra uwaga. męża paszteta dręczy że pasztetowi już nie che się dla niego starać, widac już nie jest ważny

Gość ewwwwwwwwwwffewf
i nie mowcie ze kolo sie zatacza a nie zamyka ??

Gość mąż paszteta
Eeerrr dziękuję za odpowiedź, szkoda, że moja kobieta tak nie mysli. wspolne sporty tez odpadaja jej się po rostu nie chce i już. może faktycznie myśli, że skoro mnie zaprowadziła przed ołtarz to już nie musi się o mnie starać?

Gość moniquee
baldur dbam bardzo dbam, naprawde.. ubrana tak jak on lubi (chociaz przed poznaniem go mialam inny styl), co tu duzo mowic, wypruwam sobie zyly dla niego,zeby mu sie tylko podobac.. co ja robie zle,dlaczego szuka nazwisk piosenkarek na necie, juz nic nie rozumiem..

Gość hahahahahaaa
A ja dbam o siebie i figure mam jak przed slubem, zreszta moj maz tez wyglada bardzo apetycznie.

Gość moniquee
ewwwwwwwwwwffewf tak, zamyka. Przepraszam jestem cala w nerwach..

Gość moniquee a jaki masz teraz
styl? a jak wcześniej lubiłaś chodzić ubrana?