Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniquee

Moj chlopak szuka zdjec na necie

Polecane posty

Gość moniquee

Oglada teledyski i jak zobaczy jakas piosenkarke sexowna to szuka pozniej jej w google zdjec. A ja czuje sie zepchnieta w tym czasie na drugi plan. Jara sie jakimis laskami, najgorsze jest to ze nie pomysliz e nad nia pracowal sztab stylistow milion fryzjerow makijazystow a teledysk jest obrobiony. Nienawidze go nie mam ochoty go dotknac

Gość moniquee
Wiem ze to gimnazjalny problem ale nie mowi mi ze jestem ladna, piekna. Nie mowi nigdy. A szuka jakis zrobionych lasek, ktore wydaja gruba kase zeby dobrze wygladac i to czesc ich pracy ladny wyglad. Nosz cholera po co ja sie staram..:/

Gość trzeba odciąć net
tobie, przewrażliwiona małolato

Gość moniquee
ehh przykro mi i smutno, gdy siedze w pracy mysle o nim cieplo a on w tym czasie oglada teledyski i sie jara jakimis laskami, czuje sie zle

Jakbys nie kochala, jak bys sie nie starala, jaka bys nie byla piekna.. nigdy nie bedziesz jedyna,pamietaj. Czy czesto pokazujesz mu uczucia? jesli tak to on jest pewny swojej pozycji, ma Ciebie te wyrozumiala i zawsze przy nim i ze nigdy nie odejdziesz. Jest za pewny siebie zrob cos z tym

Gość moniquee
Spiesze sie z pracy specjalnie,zeby odpisac mu na smsa bo mam aktualnie puste konto a on tak.. nosz cholera nienawidze go!

Prawdopodobnie utyłaś. I te zdjęcia, to jego jedyna szansa, żeby zobaczyć szczupłą kobietę w negliżu.