Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwwrfe

Mam zaraz spotkanie z szefem, znow bedzie krzyczal,ze sie nie staram,ze on nie

Polecane posty

Gość wiwwrfe

toleruje niechlujnej pracy, znow spyta "skad te bledy???????????" a ja bede sie czula jak idiotka................................................ :( :(:( juz nie wiem, co mam mu odpowiadac??? niech lepiej zwolni niz tak upokaza i najezdza, staram sie.....

Gość wiwwrfe
poradzcie cos,tak sie boje :(

Gość sama się zwolnij
🖐️ zresztą kto normalny trzyma jakas laske co w godzinach pracy siedzi na kafe? :O

Gość ciekawska_abc
ubierz sie seksownie na spotkanie z szefem

Gość wiwwrfe
pracuje na umowe zlecenie w domu, dzis jade do biura zaraz

Gość maturks4
No jak jesteś nieudaczniczka, która nie umie wykonać nałożonych zadań, to należy ci się opier... a najlepiej zwolnienie. Firma chyba musi być marna, skoro trzyma nierobów

Gość szukajaca pracyyy
moze on krzyczy, wręcz mobbinguje, bo ma z tego pieniądze, Ktoś pracuje taniej i wydajniej dzięki temu. Tak to widzę. Niech poda Ci konkretne zarzuty. Poza tym czlowiek chce być grzeczny i nie powie takiemu paru słów prawdy (nawet w grzecznej formie, chociaż widzisz czasami, że zarzuty są bezpodstawne).

Gość ...........źźź.........
Ma podstawy, aby być nie zadowolonym z Twojej pracy?

A moze ten szef ma rację:P.I nie przesadzajcie z bredzeniem o mobbingu:P.Krytyka zwłaszcza zasłużona to nie mobbing:P.Ja lubię innych krytykować:classic_cool:.Dlatego planuję zostać szefem:classic_cool:.

Jako szef na pewno zrozumiałabym tylko sporadyczne błędy. Uważam, że odpowiedzialny człowiek powinien wiedzieć, że błędy są niedopuszczalne i unieważniają całą pracę, bo co z tego że coś zrobisz skoro jest możliwość że będzie to źle :o Powinnaś dostosować tempo pracy do swoich możliwości żeby uniknąć błędów i wtedy praca byłaby cokolwiek warta a nie do zrobienia praktycznie drugi raz