Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusiiiiiiiiiiiii

Dziewczyny - Czy bilnas 2-latka jest obowiązkowy???

Polecane posty

Gość Lusiiiiiiiiiiiii

jak w/w. Nie chce iść już do swojej przychodni. Bo po 1. przychodnia do której zapisany jest synek, robi łachę ze wszystkiego. Tydzień czasu próbowałam zapisać dziecko na bilans, jak się już udało, bo wiecznie mają tel. odłożony z widełek żeby im nie przeszkadzać (!), albo jak chce zapisać na popołudnie to każą dzwonić po 14. Dzwonię po 14 to albo nie ma już miejsc, albo odeślą na następny dzień by znów dzwonić po 14, bo rano to one nie zapisują na popołudnie! No paranoja! Dobra po tygodniu męczarni z dzwonieniem i proszeniem o zapisanie syna na bilans- udało się. Zrywam się z pracy. Przychodzę z młodym, ten wrzeszczy na pół przychodni że się boi (bo pamięta że tu kilka miesięcy temu przez 2tygodnie z kilkudniową przerwą miał serię zastrzyków 2xdziennie). Po czym dowiaduję się że Pancia z recepcji nie zapisała mojego dziecka! Tłumaczę pielęgniarce, że 3dni temu jakaś dziewczyna z recepcji zapisywała moje dziecko własnie na dziś i na tą godzinę i trzy razy się jej pytałam czy aby na pewno zapisała? I Pani mi na to- ja nie odpowiadam za swoje koleżanki! Zapisała mnie na przyszły tydzień. Wściekłam się. Która z was by się nie wściekła w tej sytuacji??? Ale mój też się wściekł tym wszystkim i powiedział że my tu już do tej przychodni nie wrócimy i żadnego bilansu nie będzie! Dlatego pytam czy jest obowiązkowy? A po 2. Chodzimy do prywatnego pediatry, czy on może wykonać bilans 2-latka? Czy musi to zrobić przychodnia? Dzięki dziewczyny za odpowiedzi:)

Gość ligia*
NIE jest...

Bilans dwulatka nie jest obowiazkowy Ale jesli chcesz to prywatnie lekarz tez moze Ci taki bilans przeprowadzic:)

Gość Lusiiiiiiiiiii
oleg blochin - bardzo dziękuję za wyczerpującą i "mądrą" wypowiedz :O ty za to jesteś typowy "mądry" inaczej :D jak nie masz nic mądrego do powiedzenia tylko obelgi, to po kiego grzyba tu wchodzi???? a tej bez mózgu sobie w domu poszukaj. dziewczyny wam dziękuję serdecznie za odpowiedz i pozdrawiam :)

nie jest obowiązkowy i nie wzywają :/ na szczepienia tak ale nie na bilans :) a prywatny lekarz jak najbardziej może zrobić bilans