Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tita11

castagnus

Polecane posty

czyli castagnusa moge stosować przez 90 dni potem przerwa 30 dni a olejek z wiesiołka stosować od momentu zakończenia miesiaczki a już nie stosowac olejku od dnia owulacji do końca owulacji itak naokrągło

monia olejek stosować po zakończonej miesiączce do końca owulacji i to wszystko? a castagnusa stosowac od jutra przez te 90 dni nawet przy miesiaczce i owulacji?

Gość a ja.....
staraczka Monisia- mylisz się, że castagnus na pewno nie wyrządzi żadnych szkód. Mi zahamował całkowicie owulację. Na forum o castagusie jest wiele dziewczyn, którym wydłużył cykle lub zahamował owulację. To damo jest z ziołami np. klimuszki, często dziewczyny piszą o negatywnym działaniu. Bez badań lepiej nie brać

Gość -Lenore---
Castagnus TO NIE JEST 'LEKKI ZIOLOWY LEK' jak ktos napisal. On naprawde silnie oddzialuje na uklad hormonalny i powinno sie go konsultowac z lekarzem, zwlaszcza w przypadku, gdy staracie sie o dziecko. Jesli jest zle dobrany, to glupota jest rozwalac sobie gospodarke hormonalna w okolicach poczecia. Ja stosuje na plamienie i obfite miesiaczki i dziala rewelacyjnie. Jeszcze raz powtorze, to ze lek jest ziolowy, nie oznacza,ze jet 'lekki', wrecz przeciwnie ziola tez czesto wchodza w interakcje z lekami, a grzebanie w ciemno w ukladzie hormonalnym jak sie chce miec dziecko jest po prostu nieodpowiedzialne!