Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ionka_27

ENDOMETRIOZA - CYSTY - LECZENIE

Polecane posty

Witam. Postanowiłam założyć ten topik ponieważ sama jestem nieszczęśliwą 'posiadaczką" tej choroby. Moje problemy zaczęły się po urodzeniu dziecka w jakieś pół roku po tym jak ojciec dziecka nas opuścił ale nie o tym chciałam pisać. Jednakże znaleziona w sieci informacja na temat tej choroby ze rzekomo jest to choroba autoimunologiczna, spowodowana stresem jakoś pasuje do mojej sytuacji. Ja próbowałam już różnych sposobów leczenia były miedzy innymi zioła teraz obecnie jestem na drugim dniu głodówki. Czy któraś z Was stosowała stosowała głodówkę w celu pozbycia się cyst torbieli z jajników? A może macie jakieś inne sprawdzone sposoby. Powiem tylko że przez 5 miesięcy stosowałam Vissane bardzo drogi lek ale niestety w moim przypadku nie pomógł

Gość Sis29
Witam.Ja tez miałam podobny problem.Niby cysta na jajniku a wynik ca125 26.5.Nie uzo ale lekarz nie przepisał mi zadnych tabletek,dosłownie nic.Powiedział że bedziemy obserwowac i juz.po chyba 5 wizycie stwierdził ze cysty nie ma.Ja sobie poczytałam na necie ze te cysty to sprawy hormonalne i ze faktycznie moga same zniknac ale czasami potrzebne sa tabletki np.antykoncepcyjne a czasami operacja jak cysta jest duza.Teraz zmienilam lekarza i czekam na wizyte.Zobaczymy co on mi powie i czy ruszy sprawe.Jak chcesz to poczytaj mój temat.Zobaczysz co mnie czeka i jaki stres mnie teraz trawi.powodzenia,wszystko bedzie ok

Dziękuje za dobre rady na pewno skorzystam. Poki co jestem na trzecim dniu głodówki i już zaczynam czuć jakiś ból w dole brzucha może to podziała? Wyczytałam że nie wolno pić mleka bo krowom dają estragon na lepsza wydajność a ja tyle mleka pochłaniałam o matko jak napój zamiast wody

Gość apada
i jak tam Twoja głodówka? Podziałała? Zastanawiam się czy nie podjąć ekstremalnej kilkutygodniowej głodówki w celu obkurczenia jelit. Może zrosty same odejdą gdy jelita zmienią kształt?