Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja23

czy mezczyzni ogladaja sie za kobietami z dzieckiem

Polecane posty

Gość patrycja23

czy mezczyzni ogladaja sie za kobietami z dzieckiem jezeli ona jest ladna zgrabna,czy malo jest takich mezczyzn ktorzy chca kobiete i obce sobie dziecko???

Gość Ogladaja sie tak. Ale ogladani
to nie milosc. Wiec, 80% sie ogladnie, 40% bedzie chcialo ja przeleciec, a 5% zwiazac sie z nia

Gość za każdą ładną i zgrabną
się oglądają,za dzieckiem raczej nie.

Gość patrycja23
za dzieckiem !!!to wiem ze nie ale czy za kobieta idaca przez ulice ze swoim szczesciem

Gość ja pani wasza
ha ha chyba zartujesz obejrzec sie moze ale tylko tyle jak zobaczy dziecko ,co szukasz jelenia ktory utrzymie ciebie i wychowa bekarta haha ha marzenia

Dziecko to jest większa trudność niż teściowa wredna i wtrącająca się.

Gość gggggweawfasdfas
Zależy co masz namyśli jeśli chodzi o oglądanie? Bo ja osobiście stałego związku nie wyobrażam stworzyć z kobietą z dzieckiem. Ale jak jest ona ładna to się oglądam, ale żeby popatrzeć :P No ale ja jestem jeszcze dość młody(24) więc nie potrzebuje dodatkowego "bagażu" jakim jest dziecko nie moje. Oczywiście piszę o sytuacji gdzie nie znam dziewczyny a mam się umówić na spotkanie, bo inaczej byłoby gdybym ją znał i zakochał się w niej to w tedy pewnie dziecko już by nie przeszkadzało tak bardzo.

Gość dszzzsaqqqqqqqqqqqe
wiele jest rozwodników i facetów z dziećmi ze kobiety tez nie muszą sie martwic o związki. ja obecnie jestem sama z dzieckiem a na chetnych nie narzekam i to nie na sex jak wiekszosc pomyslec by mogla

Gość patrycja23
chyba odwrotnie

Gość patrycja23
wlasnie ja nie mam tego problemu zeby sie za mna nie ogladali ogladaja sie itak itak czy ide sama czy z kims

Gość ja pani wasza
dszzzsaqqqqqqqqqqqe tak pomarzyc zawsze mozna

Teściowej nie musisz oglądać,a co powiesz dziecku odstawiającemu jakąś scenę rodem z głupawego serialu,że nie jesteś jego ojcem.Kto będzie takim desperatem zwłaszcza w dobie postępowego wychowania i robienia przez dzieci czego chcą.

Gość gggggweawfasdfas
patrycja23 wlasnie ja nie mam tego problemu zeby sie za mna nie ogladali ogladaja sie itak itak czy ide sama czy z kims Bo popatrzeć zawsze można, no i ewentualnie dziecko śpiące w drugim pokoju nie przeszkadza w tym żeby się po bzykać, ale to nie oznacza że facet będzie chciał zostać dziecka tatusiem.

Gość patrycja23
ja mam taki plan na zycie zostawic mojego meza byc sama bez zadnych utrapien zyc swoim zyciem

Nie dawno poznałem 30stkę z 4 letnim dzieckiem.Kręci mnie ona jak żadna inna kobieta:) Nie wiem co z tego wyniknie,gdyż to są początki,a ona jest bardzo ostrożna,ponieważ jest rozwódką po przejściach.Ale znam jeszcze kilku facetów którzy mnie popierają i twierdzą,że nie widzieliby przeszkód.Poza tym jest w takich mamach coś co pociąga:) Oglądasz Top Model? Była tam jedna mamuśka.Wczoraj odpadła:) mmmmmmmm

Gość patrycja23
wlasnie slyszalam rozne sytuacje facet jest z toba a twojego dziecka nie akceptuje i po co mi t?

Gość ja pani wasza
wlasnie faceta nigdy nie zainteresuje bekart tylko ty i twoja c,,,i ,ipka

Gość patrycja23
poco byc z facetem jezeli on nie akceptuje twojego dziecka jezeli akceptuje ciebie to i tez dziecko !!!!

Gość gggggweawfasdfas
patrycja23 poco byc z facetem jezeli on nie akceptuje twojego dziecka jezeli akceptuje ciebie to i tez dziecko !!!! W takiej sytuacji facet jest z kobietą tylko żeby po bzykać- proste :P

Gość patrycja23
wlasnie masz racje najlepiej miec TYLKO kochanka....

Ale dlaczego od razu zakładać,że nie będzie kochał dziecka? Wydaje mi się,że jeżeli chce tylko pobzykać to długo nie porządzi,gdyż zaraz wyjdzie na czym mu zależy.

Gość gggggweawfasdfas
patrycja23 wlasnie masz racje najlepiej miec TYLKO kochanka.... Albo nie być naiwną(nie dać się nabrać kochanką którym zależy tylko na jednym) i szukać takiego który szczerze pokocha i chociaż zaakceptuje nie swoje dziecko.

Gość ja znam sytuacje gdzie dwóch
facetów traktuje dziecko tak jakby to było ich własne. Dokładnie moja koleżanka tak ma :P

Gość patrycja23
zawsze jest pieknie na poczatku znam duzo takich zwiazkow obiecanki i sratatata a puzniej sie okazuje kto jaki jest i co ma za uszami przejechalam sie troche

Gość patrycja23
i nie tylko ja!!!!

Gość patrycja23
faceci mysla ze jak jest po slubie to maga kob iete miec tylko dla siebie i jak jest dziecko to ona nie moze nic zrobic robia co chca

Gość ja znam sytuacje gdzie dwóch
Dziwi mnie wasza opinia ze facet nie pokocha swojego dziecka. Moja kolezanka mieszka z ojcem i bratem. Brat tej dziewczyny, wdowiec ktory ma dwoje wlasnych dzieci a dziecko siostry rowniez traktuje jak swoje wlasne, natomiast ojciec mojej kolezanki rowniez opiekuje sie nie swoim dzieckiem.

Gość patrycja23
j ma 23 lata moj maz 30 i co!!!! itak flirtuje wszyscy moi znajomi twierdza ze on nie jest przystojny i jest brzydki a co do mnie mam powodzenie jestem ladna on muwi ze mnie kocha ale co z tego jak mnie oszukuje

Gość jarek3434
Ja nie zwracam uwagi na laski z dzieckiem

Gość mam ochote na pizze.....
ja mam 24 lata i powiem nieskromnie ze zawsze sie za mną mezczuzni oglądają jak ide ze swoim dzieckiem (2 latka) to też :D czasem nawet zagadują i jak mowie ze to moje to nie wierzą :D