Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomooocyyyy

Czy jak podetne wlosy to beda mi szybciej rosnąc?

Polecane posty

Gość pomooocyyyy

Np. jak podetne 2cm to czy szybciej mi urosnom? Np. o 10cm???

Gość który tydzień ciazy?
nie urosną bo to mit że od podcinania szybciej rosną.

Gość d dsdse
nie urosna, to glupota. Chodzi o to ze obcina sie suche koncowki jesli ktos takie ma, jak sa zdrowe to nie ma po co. Nie urosna szybciej od tego.

Oczywiście, że podcinanie końcówek to podstawa. Włos oddycha końcówką, im częściej je podcinasz tym więcej oddycha i lepiej rośnie. Oczywiscie jeśli co miesiąc będziemy podcinać kilka cm efekt się wyrówna, raz na 2-3 miesiące myślę, że jest optymalnie. I najlepiej poprosić fryzjera, żeby jak najmniej zszedł z dłguści przy podcinaniu. No a poza tym skrzyp, odżywki, i odpowiednia dieta.

Gość wlos oddycha koncówką?
wiekszej bzdury nie slyszałam. Oczywiscie,ze nie bedą, najwyzej nie będą sie te koncowki kruszyc ( bo obcięte) i wlosy lepiejwygladają, na zdrowsze.

Gość Justyna&aaa
Końcówki warto podcinać systematycznie, żeby zapobiec ich rozdwajaniu się :-) ale raczej to we wzroście włosów nie pomaga.

Gość AMELKA MADRA GLOWKA
PODCINA SIE PO TO BY WLOSY WYGLADALY ZDROWIEJ ALE W ZADEN SPOSOB NIE WPLYWA TO NA WZROST WLOSA. WLOSY ROSNA OD CEBULEK, ZE SKORY GLOWY, A NIE KONCOWKA PRZECIEZ I NIE ODDYCHAJA KONCOWKA. OBCINA SIE JAK SA ZNISZCZONE .