Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Sis29

Pomocy!

Polecane posty

Go艣膰 Sis29

Czy kt贸ra艣 z Was ma podobny problem.M贸j si臋 zacz膮艂 od b贸lu z lewej strony brzucha.Przy naciskaniu tego miejsca co艣 tam czu艂am,jak膮艣 kulke.Lekarz zrobi艂 usg i wysz艂o 偶e mam powi臋kszony w臋ze艂 ch艂onny z lewej strony w miednicy 3cm na 2 cm.Do tego wysz艂o 偶e mam powi臋kszone uk艂ady miedniczkowo kielichowe obu nerek.Badania krwi i moczu by艂y w normie.Lekarka kaza艂a odwiedzi膰 ginekologa.Posz艂am(prywatnie)i ten stwierdzi艂 偶e to nie w臋ze艂 a cysta lewego jajnika(ca125-26.5 a cytologia-2).I na tym sie sko艅czy艂o.Nie da艂 tabletek,nic.Po kolejnych wizytach stwierdzi艂 偶e mam nad偶erke i przero艣ni臋t膮 szyjk臋 macicy z jakimi艣 torbielami i 偶e trzeba pobra膰 materia艂 do badania y stwierdzi膰 co to za paskudztwo.Jak sie zjawi艂am na ustalenie terminu zabiegu to ON do mnie 偶e cysty ju偶 nie ma a zabieg zrobimy jak doprowadze nerki do porz膮dku.Moja og贸lna znowu na to 偶o oni te偶 nie maj膮 kasy i skierowania na usg nie da bo dopiero by艂am(w kwietniu a teraz jest listopad).I tak w ko艂o.Brzuch w tym miejscu dalej pobolewa i dalej co艣 tam jest,plecy te偶,mam up艂awy a podczas miesi膮czki jak za d艂ugo chodze to mam wra偶enie jakby wszystko chcia艂o mi wyle偶膰 na wierzch(bol膮 mnie pachwiny,wargi sromowe,po艣ladki...).Przestaje jak usi膮de i odpoczne.Do tego mam problemy ze stolcem,biegunki,zaparcia i cz臋sto p臋ka mi odbyt a wtedy piecze i sw臋dzi.Od dw贸ch dni dr臋twieje mi prawa d艂o艅.W zesz艂ym roku urodzi艂am drugie dziecko.Pierwsza ci膮偶a bez problemowa a druga to w sumie te偶.Tylko w 33 tyg.potocznie m贸wi膮c wylaz艂y mi mi臋艣nie uj艣cia pochwy i szyjki macicy na wierzch(silne przekrwienie).Por贸d 3 godz.A dziecko prawie 4kg i 57cm co przy mojej budowie du偶o bo jestem chuda i niska.A synu艣 do tej pory si臋 wyr贸偶nia bo jest wysoki i ci臋偶ki.Wi臋c mam co dzwiga膰.Nie wiem co mam robi膰.Boj臋 si臋 偶e to co艣 powa偶nego i nie chc臋 by mi si臋 co艣 sta艂o bo mam dw贸jk臋 kochanych dzieci.Co to mo偶e by膰?Do kogo mam i艣膰 bo od moich lekarzy nie otrzymam pomocy.Totalna znieczulica.Nie chce by by艂o za p贸偶no!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰