Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbncncb

nie boicie sie jesc chinszczyny???????

Polecane posty

Gość bbbbncncb

w sumei lubie bo w smaku niezla ale jakies mam leki co do miesa jakie tam wrzucaja

Gość Zdzisiek od kuz
ostatnio jadłem z babcią ma 85 no i powiedziała że te mięch smakuje jak nutrie takie szczury babcia przeżyła wojne więc zna ten smak ale ogólnie git smakowało

Gość powiem i ja....
ja jem tylko jak sama zrobię a nie potrzeba do tego być zaraz mistrzem kuchni odpowiednie przyprawy ...mięso z kurczaka i mrożonka chińska

Gość grtegtrges
i co z tego ze mieso z psa? pies to nasz przyjaciel, ale my tak samo gtraktujemy konie ktore z kolei we wloszech sa populrane czy we francji. to jest tak zwane zywieniowe tabu. mysle ze akurat tutaj nic zlego nie ma, jedni nie jedza wieprzowiny, inni koniny a jeszcze inni jedza robaki i to u nich norma. nie jem chinszczyzny ze wzgledu na duze ilosci w niej marchwii ktorej nie toleruje oraz glutaminianu monosodowego wlasnie, jak ktos juz wyzej wspomnial.

Gość ptasiek nastroszony
chiński8e kurczaki to ich odmiana z ogonem. tylko w Azji takie kurczaki żyją

Gość zczczxczx
w polsce owszem, bo mi po prostu nie smakuje. polacy pojecia o chinskiej kuchni nie maja

Gość bbbbncncb
no wlasnie byl w rewolucjach taki gotujacy chinczyk i powiedzial ze najlepsze mieso jest z psa i od tego czasu nie moge..

Gość zczczxczx
tylko ze takich lokali z prawdziwymi chinczykami w pl jest tyle co kot naplakal.... ale to ze ten chinol wrewolucjach powiedzial ze mieso z psa jest najlepsze nie znaczylo przeciez ze on z psa gotuje no ludzie!!!! ogladajcie uwaznie, magda zapoytala go jakie meiso jemu naj;lepiej smakuje a nie jakie jest najlepsze i z jakiego robi dania:::!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grtegtrges
nigdy nie mialam okazji probowac miesa z psa, ale niektorzy mowia ze smakuje troche podobnie jak z kurczaka ale jest delikatniejsze. tak slyszalam.