Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TYLKOtenJEDENraz

RANDKA NA CELE CHARYTATYWNE-PYTANIE DO PANOW !

Polecane posty

Drodzy Panowie ! Pytanie jest proste . Chcialabym poznac wasze opinie. Czy ktos z was "wylicytowalby " randke z atrakcyjna, wolna kobieta ? Moze rozwine temat. Dziewczyna idzie na randke z kazdym , kto zaplaci okreslona sume. A dochod z wplat przeznaczany jest na jakis szczytny cel... Mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym. Pytanie jest powazne . Ps. Uprzedzam pytania :) Dziewczyna obiektywnie ladna,zgdabna ,sympatyczna itd .

Gość fdegrtuytu
ja myślę, że tak gdyż to jest tak bo to jest pozytywnie pokręcone :D

Gość Zuzanna Amelia !!!
Nie latwiej od razu wplacic jakas sume na cele charytatywne zamiast marnowac czas na randke w sztucznej atmosferze z kims kogo w ogole nie interesuje taki facet tylko "poswieca" sie dkla jakiesc charytatywnej zbiorki ?

Gość fdegrtuytu
ale takie pytanie. czy kobieta nie byłaby obrażona, że jest licytowana hehe dla wielu myślę, że byłby to problem

Gość Zuzanna Amelia !!!
Cel uswieca srodki. Na pewno wiele pan o charytatywnych zamilowaniach poczuloby sie wrecz zaszczyconych i wyroznionych

Mysle ,ze czasami ludzie potrzebuja takiej malej "motywacji".Rzadko ktos otwiera portfel bez powodu ...To moze byc pozytywny bodziec ,a przy okazji ludzie sie poznaja wiec nigdy nic nie wiadomo.

Gość fdegrtuytu
Zuzanna Amelia !!! Dlaczego sztucznej, to chyba tylko, zależy od ludzi jacy się spotykają, jeśli owe osoby mają dużo do powiedzenia to chyba sztucznie nie będzie, a raczej wesoło i fajnie, gdy się będziesz dobrze bawić

Gość chętny na randkę
tylko wtedy, jesli byłaby w formie kolacji ze śniadaniem :P

Gość Zuzanna Amelia !!!
Nie wiem, nie jestem facetem. To faceci sklonni sa zaplacic zeby tylko pokazac sie z atrakcyjna lalka albo zaplacic konkretnie za usluge /czy to w gotowce czy to w prezentach/ ale mysle ze glownie przyciagneloby to facetow typu klienci prostytutek. Ostatecznie jak ktos chce isc na randke to raczej z zalozeniem , ze to on jest atrakcyjny i czas spedzony z nim a nie potencjalna kasa czy zbiorka na jakis cel /czyli w sumie tez kasa/

Gość fdegrtuytu
Mnie szczerze, głównie by zastanawiało na jaką to organizacje idzie, bo jak na kościół, hehe to nie wiem czy bym licytował :P hehe tak samo na alkoholików czy ludzi uzależnionych od narkotyków, ale na dzieci z domów dziecka, matki z dzieckiem, ludzi starszych, z różnymi chorobami czemu nie, ale na tych co sami stanowią o swoim losie i sami go sobie zafundowali to nie.

Zalozmy ,fundacja wspierajaca zwierzeta ,moze nasza singielka jest zaangazowana aktywistka na rzecz praw zwierzat i dlatego chce sie " sprzedac " ;) Wlasnie sie taka mam obawe ,ze ludzie patrzyliby na to nieprzychylnie i wiecej by bylo z tego szkody niz pozytku :(

Gość fdegrtuytu
Nic ja uciekam, bo uwierzcie mi czy nie każda rzecz odrywa mnie od pisania pracy dyplomowej, hehe, moment nieuwagi i już coś czytam na necie albo robię coś innego. Pozdrawiam :D

Gość Zuzanna Amelia !!!
Wiesz to mozna latwo odwrocic: Nasza singielka chce sie "sprzedac" a teraz tylko trzeba jeszcze dorobic do tego jakis chwalebny cel aby nikt nie powiedzial ze to kurestwo. Nie, nie podoba mi sie to cale przedsiewziecie. No ale pytanie bylo do facetow. Oni inaczej patrza. Jak oferta bedzie odpowiednio atrakcyjna i niezobowiazujaca to na bank wielu chetnie na to przystanie.

No wiesz, raczej nie zaproslabym do takiej akcji prostytutki ;) Naprawde chodzi o normalna dziewczyne np. wolontariuszke, ktora pracuje z taka organizacja... Dlatego pytam , bo wiem ,ze moze sie to zle kojarzyc .A wtedy wiecej zlego niz pozytku z takiej akcji :(

Gość Zuzanna Amelia !!!
Kiedy widzisz do takiej akcji to wlasnie idealne bylyby prostytutki:

Ale to by sie raczej mijalo z celem ... Randka to randka, nie placi sie komus za seks na pierwszej randce .A przynajmniej ja o czyms takim nie slyszalam. Dlatego o to tutaj zapytalam , bo byc moze polskie spoleczenstwo jeszcze nie ma na tyle "dystansu " . W Wielkiej Brytanii dziewczyna tak zebrala mnostwo pieniedzy dla ludzi chorych na guza mozgu...Chyba nie nazwiesz jej prostytutka ? Uroda i ladne cialo czasem ida w parze z dobrym sercem i empatia ...A nie takich kobiet szukaja mezczyzni ? Nie wiem czy normalni faceci byliby cheti na " randke " z prostytutka.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Wiesz ja mysle, ze jesli ta dziewczyna jest taka ladna , zgrabna i atrakcyjna jak opisujesz i do tego ma dobre serca /co wlasciwie rozumiesz pod tym pojeciem?/ to na bank ma kupe wielbicieli i starajacych sie o nia bez zbednych akcji czy dorabiania jakis agitacyjnych zbiorek obojetnie na co, Natomiast mysle , ze jesli chcesz zachecac jakis facetow to na pewno duzo reklamy sie przyda . Tym wiecej im towar bardziej wybrakowany. Takie jest prawo rynku obojetnie czego by nie dotyczylo. Prostytucja to swiadczenie uslug seksualnych w zamian za oplate. I tu mysle , ze wiecej facetow sie znajdzie na usluge seksualna z atrakcyjna dziewczyna niz na marnowanie czasu na towarzystwo panienki bez seksu a zalozeniem ze moze ich to wrobic w pozniejsze malzenstwo i zobowiazania, co wiekszosc facetow traktuje jako porazke raczej a nie sukces. Poza tym to jest polskie forum i dotyczy polskich warunkow i polskiej mentalnosci a nie brytyjskiej. Jak chcesz to robic na wyspach to zaloz temat na jakims brytyjskim forum.

Najwyrazniej ja mam wiecej wiary w ludzi " pozytywnie zakreconych " i nie traktuje kazdego faceta jak "kurwiarza" . Kazfy singiel powyzej 25-go roku zycia wie jak ciezko jest poznac kogos fajnego... O ile wiem, prostytucja to nie jest forma filantropii .

Ps . "Wrobic " ? Uczestnictwo w takiej akcji jest calkowicie dobrowolne i nikt nikogo nie chce wrabiac ;) Ja nie widze malzenstwo jako porazki ,zwlaszcza z fajna dziewczyna :P Mysle ,ze wiekszosc Panow sie ze mna zgodzi :)

Gość Popieram inicjatywę
Popieram tę szczytną inicjatywę. Pod warunkiem że: - działaczka/wolontariuszka będzie posiadała do wglądu zaświadczenie z sanepidu i od weterynarza. - działaczka/wolontariuszka będzie posiadała płyn dezynfekujący (może być w plastikowej butelce po napoju firmowym). Pytanie: "Randka to randka, nie placi sie komus za seks na pierwszej randce" A na której? Warunek: Nie więcej niż 50 zł.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Ale moze posluzyc dla filantropii tak samo jak opisana przez Ciebie akcja szukania kandydata na meza. Historia notuje takie przypadki.

Gość Zuzanna Amelia !!!
No widzisz, juz masz chetnych

Historia notuje wiele wypadkow ...na kazdy znajdziesz przyklad jak chcesz. Pytalam i licze sie z odpowiedziamy , nie bede sie tu bawic w slowne przepychanki i klocic o "wlasciwosc " tego pomyslu ...A odpowiedzi zartobliwe i ironiczne tez biore pod uwage.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Trzymam kciuki i zycze powodzenia. Napisz jak poszlo.