Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naćpana żelkami

Ale mnie wkurzył :(

Polecane posty

Mój facet jest od ponad tygodnia w pracy na wyjeździe i póki co mamy kontakt tylko przez komórkę.Telefony od czasu do czasu ale głownie smsy.Ja zawsze piszę mu cos rano jak wychodzę do pracy,z uśmiechem i tęsknię.Od kilku dni on jakoś mnie olewa...prawie nic nie pisze a jak już to dopiero po pracy i tylko krótkie teksty jak "dzień dobry"czy "dobranoc".przecież napisanie smsa to nie jest pół dnia pracy tylko kilka sekund,więc mu o tym powiedziałam,że czuje się ostatnio nieco odepchnięta bo nic nie pisze itp.On mi na to,że rano wstaje i najpierw zajmuje się sobą,potem załatwia sprawy,póxniej praca a później na końcu mi odpisuje.pomyslałam więc,że dziś rano nie napiszę smsa tylko poczekam aż on pierwszy.Oczywiście napisał łaskawie po pracy z awanturą dlaczego się nie odzywam to mu napisałam,że nie miałam czasu ;).Zadzwonił obrażony z awanturą a jak mu powiedziałam,że ostatnio mi przykro było,bo przecież napisanie do 2 osoby smsa to chwilka to mi powiedział skoro tak myślisz o mnie to trudno,może się rozstańmy..I tyle.I on mówi,że mu zależy!Ale jestem zła [wściekły]

Widocznie mu nie zalezy, skoro nie chetnie do ciebie pisze, nie interesuje go co u Ciebie i co najgorsze tak latwo przychodzi mu powiedziec to sie rozstanmy. :O

'skoro tak myślisz o mnie to trudno,może się rozstańmy..' No to się z nim rozstań, skoro tak. Widać nie ma potrzeby częstego kontaktu z Tobą i myśl o rozstaniu nie zasmuca go jakoś specjalnie. To po co chcesz sobie wypruwać flaki dla tego związku?

No własnie nie chcę tylko zabolała mnie jego postawa.najpierw się nie odzywa i mnie ma być dobrze i nie mam prawa być smutna ale jak ja nie napiszę to już awantura i o co chodzi a jak mu spokojnie powiedziałam,że tęsknie i poczułam się olana to z tekstem to drudno i mam spadać :O.

Gość Garbatka
A spałaś już z nim? Bo jeśli tak - to normalne że ma cię w ............... (mniejszym poważaniu} ;)

Gość Misia Koala
szuka pretekstu do skończenia związku chyba. No chyba że jesteście jeszcze młodzi i takie gierki się wyczynia. Ja mam 35 lat i Bogu dzięki już za mną takie teksty, gry, urażaie się i fochy....to strasznie głupie było i całe szczęście już za mną,w szystko jasne, czarno na białym.

Gość Misia Koala
a z tego spania nie tłumacz się nadwornym prawniczkom ;) bo to raczej w pewnym wieku nie ma znaczenia i przede wszystkim dla osób pewnych siebie i na pewnym poziome rozwoju nie ma mowy o "zdobywaniu niedostępnych bram raju w postaci kobiecych ud" pogadaj z nim po prostu, co?

... może się rozstańmy... eh słyszałam takie teksty często od mojego byłego. Coś nie pasowało, jakaś różnica zdań między nami , jakieś nieporozumienie to od razu-a może trzeba by się było rozstac, a może zakończyc... bolało to co mówił,a mówił to często przez 2 lata.

Własnie próbowałam przed chwila ale tylko się rzuca,że wiecznie mam pretensje,żale,że dziś pierwsza się nie odzywałam bo bawiłam się w odwet,że się bawię itp.Zwyzywał mnie i oczywiście zrobił z siebie ofiarę.Normalnie jakby żadnych uczuć nie miał.już kilka razy tak mówił jak mówiłam mu po tym jak coś narozranbiał,że mi smutno czy przykro.bez żadnych pretensji-po prostu tak normalnie mowiłam,że mi smutno jak się zachowuje.Dziś też to najpierw się obraził a teraz powyzywał,zbił słownie i rzucił słuchawka...Mam dośc :(