Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkamajka majka

co zaspiewac??

Polecane posty

Gość majkamajka majka

Chce wziac udzial do najblizszych castingach do programu dla wokalistow Nie bede pisala do ktorego Mam 25 lat jestem doswiadcona wokalistka ale nie mam pojecia jaka piosenke zapiewac!!! Nie chce od razu "chwalic sie" swoimi umiejetnosciami Chcialabym raczej na poczatek pokazac barwę charyzmę i temperament a takowy posiadam :) Piosenka musi byc nie smętna, tylko raczej żywiołowa ale nie łatwa...

Gość ooo ja wiem!
kojarzysz pania Tarje Turunen? np Over the hills and far away. sleeping sun lub phantom of the opera. ha!

Gość yhyy
ważne żeby ciary były ..wydaje mi sie ze nie ma znaczenia czy to będzie szybki kawałek czy bardziej spokojniejszy jeśli głos masz z pazurem , bedzie ok

Gość yhyy
haha ..chyba zasiądę tutaj na dobre :) bo uwielbiam muzykę :D

Gość ooo ja wiem!
na dobra sprawe poki nie powiesz swoich preferencji czy ew mozliwosci wokalnych to nie da sie.ot tak wybrac. z jajem moze byc hey - teksanski.

Gość yhyy
a w jakiej muzyce czujesz się najlepiej ?

Gość musisz mieć mocny i długi
zaśpiewaj: szła dzieweczka do laseczka i popiardywała. Hej!!!!

Gość majkamajka majka
preferencje hmm no coż kocham Kasie Kowalską, wogole chcialabym chyba raczej coś polskiego, Mam głos bardzo mocny wysoki i duzą skalą Barwa podobna do Patrycji MArkowskiej...

Gość majkamajka majka
myslałam tez o Kolorowych Jarmarkach Rodowiczki w takiej rockowej wersji bo to jest moj popisowy numer zawsze na konkursach i wystepach ale nie wiem czy nie jest zbyt banalny.... chociaz wykazac mozna sie w nim jak najbardziej

Gość yhyy
jarmarki sobie odpuść :/ co jeszcze dobrze Ci wychodzi , i nie może być po angielsku ?

Gość ooo ja wiem!
To nie wiem jak Ci pomoc. myslalem tez o janis joplin

jeśli masz niski głos to zaśpiewaj jakiegoś bluesa, bo wszystkie potrafią piszczeć, a nikt nie potrafi po prostu zagrzmieć do mikrofonu

Gość majkamajka majka
ŚwinkaPiggy masz duzo racji i w sumie chyba Cie posłucham :) Faktycznie że wysoki głos ma 80& dziewczyn śpiewających ja mam bardzo szeroką skalę moge w jednym momencie wspiąć sie wysoko a resztę spiewac w niskich barowych tonacjach!! Super! Dzięki Przynajmniej wiem czego szukac :))