Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaaaaaaaa1986

CYTOLOGIA III GRUPA I NADŻERKA, CO DALEJ ???

Polecane posty

Gość agaaaaaaaaaaa1986

Mam 25 lat. Nie mam dzieci. Tydzień temu we wtorek byłam u ginekologa zrobić sobie cytologię i ogolnie przebadać się ponieważ nie miałam okresu od 20 września. Okazało się że pęcherzyk mi nie pękł i zrobiła się cysta na jajniku, dostałam tabletki na wywołanie okresu i teraz na niego czekam ma sie pojawić lada dzień i po okresie cysta zniknie (to nie jest problem) co więcej ginekolog powiedział że mam nadżerkę na szyjce macicy, ale jest tak mała, że nie ma co jej ruszać. Stwierdził, że jeśli cytologia wyjdzie ok to nic z tym nie robić. Dziś jest 10 dzien od zrobienia cytologi wiec postanowiłam zadzwonić i zapytać o wynik dla własnego spokoju. Usłyszałam "cytologia wyszła nie za bardzo, III grupa. Proszę do mnie zaglądnąć jutro albo we wtorek muszę wypisać Pani receptę i powtorzymy badanie" Miał tak ktoś kiedyś ? Co mogą oznaczać jego słowa? Ta wiadomosc zwaliła mnie z nog :(((

Gość agaaaaaaaaaaa1986
up

Gość agaaaaaaaaaaa1986
up

Gość wrrramp
nie panikuj po tabletkach cytologia się poprawi a nadżerka zazwyczaj znika po pierwszym porodzie

Gość agaaaaaaaaaaa1986
dzięki :*

Gość cxzcxzcxz
A moim zdaniem powinnaś usunąć nadżerkę a nie ją hodować do porodu... Ja miałam wielkości 5zł, gin mi zamroziła i teraz nie ma śladu. Cytologia super i po problemie. Zabieg do przeżycia, ból podobny do tego przy okresie. Pozdrawiam.