Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i załamanaa

męza mogę zamknąc do wiezienia a ja zostane sama z 1,5dzieckiem!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość smutna i załamanaa

mam trudną sytuacje, nie wiem co bedzie dalej co mam robić... bo mąz miał juz kiedys jeden wyrok za pobicie kogoś dostał 3 tys kary grzywny, po pewnym czasie przyszlo mu kolejne pismo wezwanie na rozprawe o inne pobicie (tzn on nikogo z nich nie pobił, "pobity" nie ma obdukcji, n ie ma wiarygodnych swiadkow(swiadkami jest tylko siostra "pobitego" i kolega i nikt obcy) , pobity nie mial urazow przekraczających 7dni tak pisze w aktach. boje się ze mąz dostanie tym razem karę odsiadki np.2lata... a ja zostane sama z dzieckiem 1,5rocznym, ja nie pracuję, bo sie zajmuje domem i małą, mąż nas utrzymuje ja nie mam macierzynskiego zadnych dochodow. jesli męża zamkną to powiedział ze da mi 4 tysiace oszczedności z konta zeby mi starczylo na pare miesięcy na dziecko.... na pampersy chustki itp, zanim znajde prace... moze bym sie tak nie przejmowała, ale jak jego zamkną to bede musiala isc mieszkac do matki, ona pracuje dorywczo to tu to tam miesiąc na produkcji za 1200zł a potem ją zwalniają albo jest atrudniona przez agencje pracy albo na jakies umowy o dzielo, ma tez rozne zmiany wiec naeet jak bede chciala isc pracowac to jak się z nia bede zmieniala w opiece nad dzieckiem/??? porazka:(....... i najgorsze jest to ze ta rozprawa bedzie dopiero za ok3miesiace i tyle emocji co dalej.co sądzicie?

jak nie ma obdukcji i niezależnych świadków to raczej nie masz czym się martwić jak mojego kumpla pobili to pomimo tego że 10 dni L4 i obdukcja to nic facetom nie zrobili a dokładnie wiedzieli kto tyle że ich kobiety powiedziały że byli z nimi wtedy i koniec tematu

Gość smutna i załamanaa
ubranka mam bo podostawałam od rodziny mam ubranka na teraz i do piątego roku zycia, mam od r 86 do 104:) są tu nowe i uzywane rzeczy więc o ciuszki się nie martwie, obliczylam sobie tez że: pampersy to ok.90-100zł chusteczki 2-3paczki 15-20zł soczki np.te po 1zł z biedronki to na caly miesiac 30szt -30zł kaszki na miesiąc to ok. 40zł mleko to ok. 50zł proszek do prania raz na trzy cztery mies to ok 30zł martwie sie co zrobie jak dziecko zachoruje.... co zrobie jak bedę musiala z nia np.jechac do szpitala albo miec na taxowke do szpitala albo cos sie stanie...:(.......... boje sie....

Gość Czerwone rajstopy w kropki
prowo jak nic

Gość smutna i załamanaa
w pierwszej rozprawie bylo tak: wielce pobity nie miał swiadków , mial obduckje jakąs lewą, tylko mial napisane ze niby zęba stracił.... i nic wiecej. i mąz i jego kolega dostali po 3tys na głowę kary grzywny z mozliwoscia splacenia w ratach jesli ma trudną sytuacje mąz pracuje w ochronie na interwencji, ten typ byl agresywny i w jakims kasynie wlączyli napadowy bo sie rzucał do obslugi kasyna... a teraz jest tak: w obecnej rozprawie pobity nie ma swiadkow tylko siostre i znajomego , nie ma obrazen powyzej 7dni, nie ma obdukcji tak napisali w aktach.mąz jego nie pobił co widać na kamerac h z lokalu z ktorego go wyprowadzali jest to na tasmach. pobity nie wszczynał tej sprawy tylko przyszlo pismo że prokuratura przekazuje sprawe do sądu żeby sąd zadecydował co dalej czy robic rozprawe i jaką kare wymierzyc....

Gość do tych co pisza o zdradach
TO ŻONA OCHRONIARZA. NIE ODPISUJCIE!!! ZNOWU PROWO!

Gość tak to jest ze
Jak kobiety uzalezniaja sie finansowo od chlopa a pozniej czary mary chlop znika a dziecko nie ma co jesc i ona tez !

Gość smutna i załamanaa
nie , to nie jest zadne prowo! poprostu chce sie wyżalić, doradzić moze ktos cos mi powie;(......... nie wiem co dalej, caly czas tym zyje i o tym mysle

Gość tak to jest ze
a no faktycznie podobny styl :D

hahaha wyrok za pobicie ma i dalej w ochronie robi :D:D:D świetne prowo :D:D:D i jak już chcesz robić prowo to zapamiętaj sobie że prokuratura wnosi sama z siebie tylko wtedy gdy l4 przekracza tydzień :P

ale fantazje ma, :)

Gość smutna i załamanaa
porazka co wy z tym prowo macie, myslicie ze ludzie nie mają co robic. po co mialabym tpo pisac bez powodu, nie rozumiem:(

my też nie rozumiemy, może masz wypracowanie napisac z j. pol :D

Gość smutna i załamanaa
myslalam że m i ktos cos mądrego tu powie cos dorzdzi ale widocznie tu takich osob nie ma;(

Gość cerazette ona
autorka to zona ochroniarza ktora caly czas zaklada tematy o tym, ze maz jej nie rozumie nie chodzi z nia na specery do galerii kina tylko przesiaduje z kolegami. aha i zapomnialam o najwazniejszym, straszy autorke, ze jak ona go wkurzy to bedzie pracowal na bramce w agencji towarzyskiej. :O Autorko, wyszlas za maz za ochroniarza wiec czego sie spodziewalalas? Jezeli Twoj maz bierze udzial w bojkach , bije ludzi to powinien jak najszybciej isc do wiezeienia bo jest zagrozeniem dla innych ludzi. Tak mysle.

Gość smutna i załamanaa
jest ochroniarzem ale nie w klubie, on jeżdzi na interwencji autem z kolegą a to że wlączy sie napadowy w jakiejs knajpie i oni tam jadą np. kogos wyprowadzic to nie znaczy ze jest bramkarzem w klubie. nie jestem zona ochroniarza z bramki i nie stoi ani stac nie bedzie w agencji!!!! to pomyłka

Gość smutna i załamanaa
i on tych ludzi nie pobił, tylko oni są wredni i udają pobitych a to nie są ludzie tylko np. jeden jest jakimś cpunem i zna go całe miasto, ten ćpun byl pod wplkywem narkotykow, rzucał sie do ludzi w tym kasynie i dlatego przyjechali go wyprowadzic, a teraz bedzie mial sprzawe za cos innego i tez zwiazane z pobiciem ale nikogo nie pobili, ten facet to po zlosci zrobił.... bo sie wkurzył że jak oni śmieli go wyprowadzic i wyniesc z lokalu!

Gość smutna i załamanaa
i nie weszłam tu dlatego by ktos mi wmawiał ze jestem zoną ochroniarza z dyskoteki itd. tylko chcialam sie doradzic co radzicie co o tym sądzicie ale widocznie źle trafilam.

Gość cerazette ona
akurat , pomylka. Daj jzu spokoj dziewczyno caly czas piszesz jedno i to samo :P juz sie tego czytac nie chce.

Gość cerazette ona
Sluchaj nikt ci nic nie chce doradzac bo Ty nie sluchasz rad wiec po sie produkowac. iedys pisasas ze corke chcesz do adopcji oddac :( wiec moze jka ci braknie kasy to ja oddasz do adopcji.

Normalnych, spokojnych i uczciwych obywateli nie posądza się o pobicia. Masz męża bandziora i dobrze, że pójdzie siedzieć

Gość znowu zona ochroniarzamasakra
masakra

Gość no i co zamkneli
go w koncu czy nie?