Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia2407

zawieszone konto na allegro

Polecane posty

Mam pytanie dotyczące zawieszonego konta na allegro-chodzi o to że dziś rano kupiłam pewien przedmiot i zrobiłam od razu przelew dla sprzedającego,kilka godzin później pokazuje mi że konto zostało zawieszone. Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam,sprzedajacy nie napisał do mnie zadnej wiadomosci i nie wiem co mam o tym myśleć-czy ktoś moze wie o co w tym chodzi?

Może nie uregulował płatności? Skontaktuj się ze sprzedawcą e-mailem bądź telefonicznie jeśli jest podany numer i zapyta co z Twoim towarem, za który zapłaciłaś.

Gość ja1111111111
a kupowałaś może perfumy lub jakies markowe ciuchy, torebkę itp? Ja np. wystawiłam perfumy Euphoria, dostałam na urodziny, jednak zapach mi nie odpowiada, wystawiłam na allegro jako używane, bo parę razy psiknęłam, to usunęli mi aukcję, że niby podróba i napisali, że zablokują mi konto jak jeszcze raz wystawię, nie mam nawet paragonu, żeby im udowodnić, masakra jakaś, może sprzedającemu Twojemu tez za niby podróby zablokowali...

Straszne to jest :( Dzieci tam chyba są nic nie warte, skoro nikogo nie obeszło to, że małe dziecko leży na ulicy pół żywe. Najlepiej jeszcze dobić. Płakać się chce na sam widok. Czy Ci ludzie mają jakieś sumienie?

kupowałam podkład. Kurcze,korci mnie zeby juz do niego zadzwonic ale zaczekam do jutra bo nie dawno napisałam email i moze cos odpisze

Gość jeszcze sie z czyms
takim nie spotkałam więc Ci nie pomoge

Gość jeszcze sie z czyms
Nie wiem, co teraz robic bo dzwonie do Niego a on nie odbiera tel.

Gość kajasaaa
Tez zostalam oszukana :) Na razie brak kontaktu ze sprzedajacym - ma zawieszone konto. Napisz jak cos na stikaja@gmail.com Na pewno ta sama aukcja

Gość Przychlast Kowalski
Oszust i pewnie więcej skarg było to zawiesili. Jak nie zareaguje na maila to idź na milicję koniecznie🖐️