Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olusia P.

Chcę schudnąć, Nueva Diet czy ktoś próbował?

Polecane posty

Gość Olusia P.

Część, Już 2 latka minęły jak urodziłam moją Weronikę, niestety w dalszym ciągu nie mogę wrócić do swojej pierwotnej wagi:( Według kalkulatora BMI wychodzi, że muszę zrzucić około 10kg... Czasem nawet udaje mi się schudnąć ale później waga wraca....Tak wiem brakuje mi silnej woli, ale czas mija, a ja Chryste nie chce być wiecznie gruba!!! Irytuje mnie to... Zaczęłam rozglądać za jakimś dietetykiem i póki co trafiłam na stronę: www.nuevadiet.com Cenowo jest OK, ale pytanie jest czy ktoś korzystał już z ich usług i czy warto?

Gość ewuś 2000
tzn. jak dużo udawało Ci się samej chudnąć? silna wola to podstawa:)

Gość Olusia P.
Hej, No dawałam radę zrzucić tak 1,5-2kg. tylko niestety, problem był z utrzymaniem

Gość betiiiii
1,5-2kg to raczej niewielki spadek, zważywszy na to, że waga kobiety zależy też od tego który ma dzień cyklu itp. Mam na myśli to że niewielkie wahania wagi są całkiem naturalne

Gość Agnes 1983
Oj nie przesadzaj już, 2kg różnicy to przecież nie od okresu

Gość gazella
Hej Olusia. Nie wiem czy jeszcze tu zaglądasz ale ja byłam w Nueva Diet i obecnie stosuję ich dietę. Na ten moment wrażenia pozytywne, myślę że ceny bardzo konkurencyjne jak na Warszawę. Jak masz jakieś pytania to wal śmiało:>

Gość Fiona 28
A gdzie są ceny na tej stronie bo ja nie mogę znaleźć?

Gość betiiiii
Fiona 28 chyba oprócz dietetyka powinnaś wybrać się także do okulisty:) ale daje Ci link do cennika, żeby nie było że tylko się czepiam http://www.nuevadiet.com/page11.php

Gość Olusia P.
Hej gazella. Tak wpadam tu jeszcze czasami jak widać:) Dzięki z odzew:) A pytania mam np. takie czy udało Ci się coś schudnąć korzystając z ich usług? no i najlepiej jak napiszesz z jakiej wagi startowałaś i ile masz teraz? no i czy bardzo ciężka ta dieta?

Gość gazella
Powiem tak, na diecie jestem gdzieś od 2 tygodni. Na ten moment schudłam około 2kg,-2.5kg widać najbardziej po brzuchu. Startowałam z 70kg! przy wzroście 159cm, więc teraz jest coś koło 68. Podobno na początku jest najłatwiej chudnąć. Dla mnie zejście do 59kg to będzie już naprawdę coś.

Gość Olusia P.
No to ładnie:) Ja mam w sumie teraz podobne proporcje do tych co Ty napisałaś na początku:D a powiedz jeszcze czy tam są jakieś haczyki? w sensie czy np. nagle się nie okazuje, że za coś tam trzeba dodatkowo zapłacić i ta cena wychodzi w rzeczywistości większa?

Gość gazella
Heja. Nie, nie ma już żadnych dodatkowych opłat. Ja zapłaciłam 69zł, tak jak jest napisane w necie. Rozpiskę diety dostałam 3 dni po wizycie na maila i nic za to dodatkowo nie płaciłam

Gość Olusia P.
Sorki że odpisuje dopiero teraz ale nie miałam neta:( Tak czy siak dzięki za odpowiedź. Jak jeszcze coś przyjdzie mi do głowy to będę pisać:) pzdr