Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bureac

Seks w ostatnim miesiącu ciąży co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość bureac

uważacie ze seks w ostatnich tygodniach ciąży jest całkowicie bezpieczny czy raczej już sobie go po prostu odpuścic?

sex w ostatnich tygodniach ciaży jest bezpieczny... ałyszałam opinie koleżanek,że wtedy poród jest łatwiejszy i mniej bolesny ;-)

Gość bureac
tak wiesz tak strasznie mnie swędzi;/ żenujące wypowiedzi. a ty zazdrościsz? bo ciebie nikt nie chce dygnąć? to współczuje

Gość mala mimincia
moj gin powiedzial tak pirwszy trymestr normalnie drugi na pieska a ostatni na wilka czyli maz moze sobie wyc do ksiezyca;) a tak powaznie to nie jest dobry pomysl. jak lezalam w szpitalu, a w ciazy pare razy mi sie zdarzylo, a w zasadzie pare razy bylam w domu w tym czasie, to po 34 tygodniu lekarze odradzali. wtedy ewentualnie wspolne pieszczoty, jakies metody zastepcze, ale samej ze tak powiem penetracji kazali unikac.

Gość 12312312377
Proponuję zapytać o to lekarza. Jeżeli nie ma przeciwwskazań to czemu nie? My kochaliśmy się 2 h przed pierwszymi skurczami;-)

A czemu ma nie być bezpieczny? Ja właściwie tylko w ostatnich 2 tyg. ciąży mogłam... no i nie przepuściłam okazji, bo potem połóg mnie czekał.

My się kochaliśmy do ostatniego dnia ciąży i było bezpiecznie dziecko zdrowe ją też poród trwał 5 min także polecam:-) no chyba że są jakieś przeciwskazania od lekarza to wtedy oczywiście nie