Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinna22222

wasze marzenia

Polecane posty

Gość niewinna22222

moje żeby chłopak który się we mnie zakochał porozmawiał wreszcie ze mną i skoczyć ze spadochronu ;)

Gość korova0
żeby zamieszkać z Em w własnym mieszkaniu

Gość fwfwefeqwqwd
moje to cieszyć się zdrowiem, żyć uczciwie, robić to co kocham - mowa o pasji, być dobrym człowiekiem, no i mieć ciekawą pracę. A konkretne marzenie to wybrać się na wycieczkę dookoła świata, a związku nie pragnę, jak czytam fora na kafe i wspominam własne doświadczenia, wolę być sam i dobrze mi z tym

Gość Klauuudiaaaa
Chciałabym spotkac swojego 1 chlopaka, ktory zostawil mnie z dnia na dzien bez slowa wyjsnienia ;( Minelo 7l a ja nadal nie rozumiem.

Mam duzo marzen jedne naleza do grzeczniejszych a inne Zdecydowanie nie. Skok ze spadochronu jest w planach na wiosne. Chcialabym np poplywac z delfinami albo orka. Chcialabym poznac osobiscie niezmiernie interesujaca osobe , ktora poznalam na Kafe(nicka nie zdradze). Do jutra bym mogla wymieniac.....

Gość m22222222222222222222222
fwefwe - jak wspominam doświadczenia z Tobą, to się w pełni zgadzam Nie jesteś dobrym człowiekiem

Gość m22222222222222222222222
Widać, że doświadczenia były warte poczucia bycia szczęśliwym i kochanym w związku. Ty wybrałeś, dziękuję, bo byłam zaślepiona, niesłusznie.

Gość Makumba4
Ferrari