Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joweg

SIERPNIOWE MAMUSIE 2012

Polecane posty

czesc ja wlasnie czekam, w poniedzialek testuje i miejmy nadzeije zostane sierpniowa mama :)

Gość kjh
Powodzenia

Ja na razie mam jedynie silne przeczucie i liczę na to, że intuicja mnie nie zawiedzie:) Jeszcze za wcześnie na test. Dam znać o rozwoju sytuacji. Trzymam kciuki za Was Dziewczyny!

Rok temu dokładnie o tej porze powstał wątek TERMIN SIERPIEŃ 2011, który do tej pory istnieje. Życzę Wam dziewczyny abyście się tak samo zżyły jak my i tak samo sobie pomagały. A przede wszystkim bezstresowego i bezproblemowego okresu oczekiwania na dziecko. I nie przejmujcie się złośliwymi pomarańczkami. My mamusie z sierpnia 2011 trzymamy się razem i wspieramy. Pozdrawiam!!!

ooo juz jest taki wątek:) a ja przed chwilą założyłam topik na temat sierpniowych mam.

Gość o zesz......
ale tu jeszcze zadna nie jest w ciazy :D

Gość nie zycze wam zle ale shizujec
ie...skad mozecie wiedziec ze w ciazy jestescie..przeciez jak na sierpien to dopiero okres sie spoznia albo czekacie czy sie spozni-nawet do lekarza za wczesnie;) ale coz zycze powodzenia;)

Gość W dzisiejszych czasach
nie znasz się głupia babo :o

LadyLu - nie sądziłam, że ktoś, kto nie chce być w ciąży, będzie zakładał wątek o tej tematyce:) nie życzę Wam źle... - przecież żadna nie napisała póki co, że jest w ciąży, więc pohamuj swoje emocje. Wątek już jest, kobiety dopiero się pojawią.

A widzisz jak to czasami jest... Być może dlatego, ze potrzebuje jakiejs grupy wsparcia... Mój mąż juz mnie słuchac nie moze;/ A ja czuje sie z tym sama... Nie dość, ze chodze cały czas wkurzona i nie panuje nad swoimi nerwami (mam nadzieje, ze to napiecie przed miesiączkowe), to jeszcze ciągle rozkminiam co bedzie jak naprawde jestem w ciązy... I na samą myśl łapie tylko doła;( Brzuch mnie na dole boli ale tak leciutko ale bardziej kuje mnie w lewym jajniku;/ Tłumacze sobie, ze w ciąze też przecież nie jest tak łątwo zajść, wiec to pewnie nei ciąża... Ech, juz sama nie wiem co mam myślec:(

Gość Gabi1111
Czy są tu juz moze mamy, które wiedzą ze spotkają sie z dzidzią w sierpniu? :)

Witam. Ja jutro rano robię test. Ale czuję, że będzie pozytywny :)

LadyLu - a dlaczego to tak fatalny moment na ciążę? Macie już inne dzieci? kyrqa - ja też jutro robie test, choć mize się okazać za wcześnie.

Negatywny :( Mam nadzieję, że za wcześnie. Powtórzę za kilka dni...

Oj, chyba w sierpniu, a przynajmniej w pierwszej połowie bociany się nie napracują:)

Oj, chyba w sierpniu, a przynajmniej w pierwszej połowie bociany się nie napracują:)

Witam, ja byłam juz na drugiej wizycie u ginekologa i jestem w ciąży :) Na pierwszej nie bylo widac serduszka ale byłam wczoraj i już widać, malenstwo ma 8,5 milimetra a termin mam na 7.08.2012, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam!