Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rubin1111

Czy kobiety są w stanie poderwać atrakcyjnego faceta

Polecane posty

Gość Rubin1111

Chodzi mi glownie o to czy kobiety jak widza super przystojnego ale np niesmialego faceta to moga same zainicjowac podryw?? Bardzo prosze o wypowiedzi pozdrawiam forumowiczow ps generalnie myslicie , ze tacy faceci maja latwiej w znalezieniu partnerki tj dziewczyny

Jeśli chodzi o mnie, nie lubię podrywać facetów, uważam, że to facet powinien zrobić pierwszy krok Oczywiście mogę się uśmiechnąć, zarzucić włosami czy zachować kokieteryjnie, ale nie zagadam pierwsza i nie zaproponuję spotkania ;)

Gość pan twardowski
a co tam noc jest dluga czasu mam. pozwolisz? bylem wczoraj w barze kilkoro dziewczat szczebiotalo oczkami gdy przechodzilem nieopodal. Czy maja one szanse? absolutnie nie u mnie. bar to nie miejsce gdzie szukam partnerki. Takzie tak to wyglada u mnie

Gość Masz racje lepiej zostac prawi
Masz racje lepiej zostac prawiczkiem cale zycie niz dac sie zbalumacic jakiej glupiej dziewczynie z baru.

może i jest rownouprawnienie, ale to mnie nie interesuje lubię jak to facet poluje i mam gdzieś poprawność polityczną

A co ma poprawność polityczna do zagadywania? Kobieta ma prawo jeśli chce zacząć znajomość, a jeśli ktoś uważa inaczej to jego problem.

Gość lady stokrotka
wlasnei mam tez taki problem, podoba mi sie chlopak ja podobam sie jemu ale jest niesmialy wstydzi sie mnie chyba, i nie iwem co robic, jak z nim rozmawiac , przedtem nie mialam takich problemow, moi byli faceci byli smiali bardzo...:/

"bar to nie miejsce gdzie szukam partnerki." Tak samo myśla o Tobie kobiety, być może wartościowe tak jak Ty, które widzą Cię przy stoliku w barze. Nie szukają faceta w barze. Tam przecież nie ma żadnego wartościowego faceta. :) Idź do filharmonii. Tam znajdziesz całe zastępy wartościowych kobiet, kóre są utrzymankami facetów na poziomie... a przyszły z nimi tylko dlatego,że im za to płacą.