Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódka18.11.2011

Mój były który zginął śnił się mojemu chłopakowi

Polecane posty

Gość jagódka18.11.2011

Mój były który zginął 4 miesiące temu śnił się wcozraj mojemu chłopakowi z któyrm jestem ponad 6 miesięcy. Sniło mu się, że był w galerii z obrazami i szukał naszego wspólnego zdjęcia, wokół były portrety. W końcu znalazł ale tylko samą ramkę z podpisem naszych nazwisk. Podchodzi do niego chłopak ( wiedział, że to mój były choć go nidgy nie znał) i mówi mu, że jeśli się będzie ze mną kłócić to tego nie dożyje ( nie dożyje mój obecny), on się pyta czego? A ten mówi : spójrz ( nagle w ramce pojawiło się masze wspólne zdjęcie ) potem dodaje mój były : Przyjadę po Ciebie do pracy i zobaczysz. Co myślicie o tym śnie? Mnie się mojej mamie śnił ostatnio (dodam, że bardzo się lubili a ja bardzo go kochałam ), że nie wie, czy pozwoli być razem mnie i mojemu obecnemu bo ja jestem tylko jego i bardzo mnie kocha. Z chłopakiem często się kłócę i to najwięcej z powodu tej tęsknoty za byłym bo o tym wie. BRakuje mi go bardzo i czasem płaczę za nim bo był moją pierwszą, prawdziwą miłością i mimo, że jestem z kimś innym to tęsknie za nim.

Gość no jak byly to trzeba bylo
sie z nim nie rozstawac. Rozumiem ze sie rozstaliscie a potem on mial wypadek czy cos? czy piszesz, ze byly, bo juz go nie ma?

Gość GHJK
Mój były który zginął 4 miesiące temu śnił się wcozraj mojemu chłopakowi z któyrm jestem ponad 6 miesięcy. -------------------------------- to korna bylas z dwoma w jednym czasie ????????????????co za milosc:D:D:D

Gość jagódka18.11.2011
Czytaj uważnie! Z moim byłym rozstałam się miesiąc zanim poznałam mojego obecnego chłopaka ! 4 miesiące temu miał wypadek i zginął ! Kurwa ludzie

Gość carmencarmen
no i co w w związku z tym?? czemu się rozstaliście skoro tak się kochaliście oboje?? a może on potrzebuje pomocy - pomódl się za niego, daj na mszę

Gość jagódka18.11.2011
Modle się, rozstalismy się bo mnie oszukiwał. Kilka razy do siebie wracalismy ale nie tym razem... Gdybym nie poznała mojego obecnego chłopaka pewnie byśmy kiedys byli razem. Ale może tak musiało być..

Gość a może ta fanka Breivika
jeszcze raz bo nie łapię, napisz ten dialog ze snu w ten sposób: Były: Obecny: bo za chooja nie wiek który co mówiłw tym śnie:o

Gość ale wy jestescie
malo rozgarnieci:O

wyobraź sobie jak bardzo musiałaś zranić swojego obecnego chłopaka tą tęsknotą za swoim byłym ,zal..nie dziwie sie waszymi kłótniami. jeśli go kochasz to ciesz się ze Cię nie zostawil.

no faktycznie strasznie musialas kochac bylego skoro miesiac po tym jak zginal juz mialas nowego.. Wez sie puknij w łeb... Dlatego sie tamten sni wszystkim ze sam nie moze w to uwierzyc ze okazalas sie taka łajzą!!!

Gość mAdZzziA991
to tylko sen ,czyli zbiór myśli przypadkowo poskladanych w jedna calaosc. ja moge ten sen zinterpretowac np. tak-Twojemu chlopakowi śnił sie byly ponieważ ma juz pewnie dość Twojego zachowania(np.klotni),szukal waszego zdjęcia-to tak jakby szukać swojego przeznaczenia,drugiej polowki (tez pewnie gubi się w tym wszystkim dlatego szuka) lecz końcu znalazł ale nie było tam was ponieważ Twój smutek was od siebie oddala. jesli chodzi o resztę snu ,mysle ze Twoj chłopak może mieć myśli samobójcze, nie pozwól mu tak myśleć ,nie daj mu odejść ,albo daj, tylko zostaw numer do niego bo jeśli nie szanujesz kogoś kto wytrzymał z Toba 4 miesiące kłótni to z pewnością znajdzie się inna która klócić sie z nim nie będzie a Ty zostaniesz sama ze wspomnieniami POWODZENIA

Gość mattdejmon
cale zycie przed toba a juz je zaczynasz marnowac na tesknoty za kims kto Cie oszukiwal,rozstaliscie sie tak ? pomysl ze obecny zwiazek moze dac ci zdecydowanie wiecej. co mysle o tym snie ? proponuje wizyte u psychologa :D