Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka total

nigdy nie trafie w dzien plodny NIGDY!!31-30-29 i tak w kolo

Polecane posty

Gość zalamka total

:( juz trace nadzieje

Gość zalamka total
od 10 dnia owulacji zaczynamy starania ta co 2-3 dni i nic juz 6 miesiecy i nic ..

Gość zalamka total
czemu tak sie przesuwaja juz 3 m. mialam po 30 dni bylo ok. a teraz znowy 29 dostalam okresu i jak mam wyliczyc dzien plodny no jak ?????????????oszalec idzie

Gość zalamka total
mial ktos tak ??? prosze poradzicie

Gość zalamka total
niech ktos sie wypowie prosze

Gość zalamka total
helouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość mooniaaa123
plemniki żyją 3-5 dni, więc trafienie to nie jest aż taki problem. Przebadajcie się, może jest coś nie tak?

Gość zalamka total
badania sa ok.

Gość wisnia6
nie martw sie, po prostu musicie sie dalej starac i sie w koncu uda, ja tez sie staram juz okolo 2 lata i tez nic, a 6 miesiecy jeszcze ok, uda sie tylko musicie dalej probowac,

Gość zalamka total
ale jak mam tyrafic w owulacje przy takim dziwnym cyklu ! ?? mial tok ktos moze czemu mi tak to skacze gin. mowi ze 2-3 dni jest w normie ale cos mi sie wiezyc w to nie chce :(

Gość wisnia6
jak masz cykle 29-30-31 to sa to bardzo dobre regularne cykle! oczywiscie ze gin ma racje! a bylas na monitoringu cyklu???? wtedy gin ci powie kiedy macie sie starac i na pewno szybciej traficie- a testy owulacyjne probowalas??jak chcesz miec pewnosc idz na monitoring i bedziesz wiedziec na 100% kiedy jest owulacja

Gość wisnia6
a tobie nic nie skacze bo jakbys miala cykle 29-37-45 to by ci skakalo a cykle jakie masz sa regularne

Gość zalamka total
na monitoringu nie bylam ..testy robilam ale nic mi to niedaje moze tylko tak panikuje i szukam przyczyn tam gdzie ich nie ma ...:(

Gość zalamka total
wisnia6 uwazasz ze te2-3 dni to zaden problem ? wiec od kiedy mam siezaczac strac od 10 dnia nie ?

Gość wisnia6
mysle ze panikujesz bo normalnie zajmuje czasem rok lub dwa zajscie w ciaze co prawda niektorym sie udaje szybko no ale coz to zalezy i nei kazdy ma tak dobrze, a jesli tak bardzo panikujesz to- monitoring i masz pewnosc wtedy kiedy co i jak, a co ja mam powiedziec jak 2 lata probuje? wiec 6 miesiecy to naprawde nie jest duzo

Gość Antek Makuta
WITAJ -moż ma pewnie problemy -przyjedż do mnie po okresie, a pewno wrócisz do męża w ciąży a i z syna bedzie dumny (bo tylko to mi sie udaje).Ty zadowolona .

Gość zalamka total
ok. dzieki

Gość wisnia6
nie wiem ile kobiet ma okres co do dnia ale chyba nie jest ich wiele.... uwierz mi ze 2-3 dni to jest ZUPELNIE REGULARNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1serio !!! a przy takich cyklach co 2-3 dni od 10dc spokojnie mozecie sie starac,

Gość zalamka total
:O ha ha smieszne bardzo

Gość wisnia6
i jak przez kilka kolejnych cykli sie nie uda to idz na ten monitoring wtedy , i sie dowiesz co i jak i juz, powodzenia w staraniach :-)

Gość zalamka total
dodam ze poronilam w kwietniu 3 tyg. i od kiedy tak na serio zaczelam sie strac nic nie wychodzi moze to psychika tak dziala antykoncepcyjnie

Gość zalamka total
ok. dzieki

Gość wisnia6
powiem ci ze ja akurat nie wierze w ta psychike w ogole bo z tego co widze to kobiety piszace codziennie na roznych forach i te badajace temperatury i sluzy i myslace o dziecku caly czas jakos zachodza w ciaze i to wieczne myslenie o dziecku im nie przeszkadza jakos, wiec ja w takie blokady psychiczne nie wierze.....

Gość zalamka total
ja juz sama nie wiem moze cos w tym jest a moze nie ... ale jak nie myslalam o ciazy to zaszlam tyle ze moje szczescie nie trwalo dlugo :( potem intesywnie zaczelam myslec o ciazy robic badanie to i tamto .itp. i od tamtej pory nic nie wychodzi nie wiem czego te jest przyczyna

Gość wisnia6
no ja tez nie wiem dlaczego mnie sie nie udaje, ale trzeba myslec pozytywnie, kiedys sie uda w koncu, wszystkim sie udaje, poczytaj rozne topiki :P niektorzy sie staraja 3 lata i dopiero sie udaje , inni 1 cykl i pyk od razu, trzeba wierzyc i sie starac a jak dlugo nie wychodzi isc do gina i na badania i na pewno sie uda i naprawde 6 cykli to jeszcze nic

Gość zalamka total
a ile masz lat ze 2 lata sie starsz ja juz dobijam 30 i dlatego taka nerwowa sie robie z tego wszystkiego

Gość zwirzaki
mam takie same cykle jak ty identyczne!!!! robiłam testy owulacyjne przez 3 miesiace i nic,po 7 miesiacach sie udało!! bez zadnych testów i tp,,,cierpliwosc to połowa sukcesu!!fakt ze mija ciaza sie nie utrzymała,teraz zaczynam na nowo

Gość zwirzaki
a teraz doczytałam ze ty tez straciłas ciążę.który to był tydz??

Gość zalamka total
ja moja pierwsza tez poronilam :(

Gość zalamka total
niecaly 3 tydzien to byl a Ty