Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka total

nigdy nie trafie w dzien plodny NIGDY!!31-30-29 i tak w kolo

Polecane posty

Gość zwirzaki
ja 9 tydz,w 6 przestała sie rozwijac!

Gość zalamka total
ja to juz nawet przestalam lykac te rozne specyfiki zeby tylko przestac myslec i pozostalo mi czekanie

Gość zalamka total
przykro mi 😘

Gość zwirzaki
mysle ze to wszystko siedzi w głowie,spokojnie!!! a napewno sie uda,przeciez raz sie juz udało,to dlaczego ma sie nie udac drugi;)miejmy nadzieje ze kolejna ciąża zakonczy sie porodem o czasie,i zdrowym rózowym bobaskiem;) głowa do góry!

Gość zalamka total
pozyjemy zobaczymy trzeba byc wlasnie dobrej mysli :)))))))

Gość zwirzaki
no ja ostatnio jak sie staralismy to równiez wszystko poodstawiałam,tabletki.testy sprawdzanie sluzu ,nie liczyłam kiedy mam płodne itd wszystko co kojarzyło mi ise ze staraniami!no i sie udało!!

Gość wisnia6
ja mam 28 lat...no trzeba wierzyc..

Gość zwirzaki
ja 30,hmm 31 w lutym!

Gość wisnia6
no po prostu nalezymy do grupy kobiet ktorym nie od razu jest dane byc mama.musimy naczekac sie na to szczescie najwyrazniej

Gość zalamka total
ja tapsy juz odstawila 2 lata temu .. mowiaco specyfikach mam na mysli wiesilek i inne ziola tak jak i kwas foliowy gin mowil ze te lykanie przed ciaza na nic nie dziala ze bez obaw moge zaczac brac witaminki jak zajde a Wy co lykacie ???

Gość zalamka total
a ja zawsze chcialam byc mloda mam !:( nie mowie ze 30 to ostatni dzwonek ale jak do 35 sie nie uda wtedy wpadne w rozpacz

Gość wisnia6
ten kwas foliowy to nie zaszkodzi na pewno, alwe tez kobiety zaczynaja go brac jak sie dowiaduja o ciazy dopiero...ja na razie nic, ale wyczytalam ze dobry jest femibion czy femibian a dla faceta salfazin ponoc - sila inetrnetu heh..wiec nie wiem czy nie zaczac to jesc moze od nastepnego cyklu jak sie teraz nie uda.....u mnie plodne dni wiec jakies dzialanka beda sie zaczynac ...a potem 2 tyg czekania i testowanie pewnie :P

Gość zalamka total
najgorsze to te czekanie na test ! ufffffffff a dni takie dlugie sie robia

Gość zwirzaki
hmm ja biore wiesiołek i centrum dla kobiet planujacych ciążę! kwas foliowy,mąż pregnacare dla facetów;)ja jutro mam dostac okres i juz czuje ze przyjdzie ,ale to dopiero drugi miesiac po poronieniu,wiec jeszcze nie schizuje;) organizm tez potrzebuje dojsc do siebie! załam ka a ty ile masz lat??? tez chciałam dziecko przed 30 ale tak jakos wyszło:)

Gość wisnia6
no najgorsze to czekanie...fajnie maja kobiety zaliczajace wpadki..nie maja pojecia co to znaczy czekac...heh...no ja chyba kupie te specyfiki jak sie teraz nie uda, zwierzaki a moze teraz sie udalo ?

Gość zalamka total
mi w kwietniu stuknie 30 maz ma 35 musze chyba cos dla meza zakupic choc badania robil i jest ok. tyle ze ma praca b. stresujaca a to wcale a wcale nie sprzyja plemnikom :(

Gość zalamka total
pregnacare dla facetow gdzie mozna kupic w aptece czy ziolowym ??? nie mieszkam w polsce i nie wiem gdzie mozna to dostac

Gość zwirzaki
nie mysle zeby sie udało!! nie mam zadnych objawów,zero!!brzuch mnie lekko pobolew dzisiaj ,wiec albo dzis albo jutro @ przyjedzie!w poprzedniej objawy miała juz kilka dni po owulacji,fakt bolałay mnie tylko piersi i troche brzuch,a teraz nic!

Gość zalamka total
ty tak odrazu po poronieniu zaczelas sie starc ??

Gość zwirzaki
nie odrazu!! poczekałam do pierwszego okresu:) hehe.miałam poronienie wywołane tabletkami,obeszło sie bez zabiegu;) na szczescie.lekarz powiedział zeby czekac do okresu i mozna zaczynac starania na nowo!

Gość zalamka total
poszukam w mojej okolicy moze natrafie na nie :)

Gość zwirzaki
własciwie to te tabletki nazywaja sie wellman conception:)

Gość zalamka total
ja tez zaczelam starania po pierszym okresie no i jak narazie nic :( ehhhhhhh od 26 kolejne starana :( ja juz w tym myslalam ze mi sie uda tak mi piersi urosly jak nigdy a tu ...rano wstaje i okres :( zalamka malo co sie nie poplakalam

Gość zwirzaki
ty tez w anglii mieszkasz? gdzie? jesli mozna wiedziec!ja koło bristolu

Gość zalamka total
dzieki poszukam w zielarskich

Gość zalamka total
nie, nie w angli mieszkam w hiszpani

Gość zwirzaki
spokojnie!! wiem ze to trudne bo ja sama w kółko mysle o tym zeby sie udało jak najszybciej,ale próbujenie schizowac,przed ostatnia ciążą płakałam za kazdym razem jak dostałam okres!gdy dałam sobie na luz odrazu sie udało,a ty ile starałas sie o pierwsza ciążę

Gość zalamka total
hmm... o pierwsza nie staralam sie tak uparczywie przestalismy poprostu sie zabezbieczac i po 4 m. zaszlam a teraz pierdolca idzie dostac ..liczec te dni itp. moze poprostu tzreab wyluzowac i czekac na cud :( sam juz nie wiem