Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekam czekam i nic... :(

Gdzie ten poród?!

Polecane posty

Myslalam, ze pojdzie fiku miku i juz.. A tu? 3 dni po temrinie i kompletnie nic! .... :(

Gość no skoro to tak
no do 2tyg po terminie jest przyjmowane jako norma.

Ale mialam na poczatek listopada temrin z usg, ale dziecko duze, wiec ok moze blad... Teraz kolejny temrin wg om minal... Dziecko jest duze, praewie 4500... Nie wiem na co ono i lekarze czekaja... Zeby mnie wykonczyc chyba?!

o wow, 4.5 kg powodzenia życzę! :D byłaś u lekarza na badaniach? Mi kazał przyjść jak minie termin a nie urodzę. I poszłam.

o wow, 4.5 kg powodzenia życzę! :D byłaś u lekarza na badaniach? Mi kazał przyjść jak minie termin a nie urodzę. I poszłam.

Byłam wczoraj na ktg. Wszystko ok, jeden skurcz aby wyszedł i to malutki....

Gość kamelon
zapewne się doczekasz. ale 4,5kg? wow

Gość eheijuz
Miraculum to ty???

4.5 kg???? jesli to prawda ,choc trudno mi uwierzyc w takiego kolosa no to... oddychaj kobieto oddychaj..... powodzenia zycze...

Nie jestem miraculum. Ale ona chyba tez ma duze dziecko :) Wymyslili, zeby czekac... Ostatnio mi mierzyli dziecko i ma duza glowe i w ogole jest takie... no duze. Lekarka mowila, ze jest blad pomiaru i moze byc mniejsza, ale z tego co wiem, ta lekarka sie rzadko myli.... :( Znacie jakies skuteczne sposoby na przyspieszenie? Czytalam o seksie, ale nie pomaga, sprzatanie pomaga tylko domowi, zeby lsnil :D Teraz biore sie za masaz brodawek..

a jak Twoje nastawienie przed porodem? bo u mnie jest taki problem :D chcialabym zajsc w ciaze ale boje sie samego porodu i mam wrazenie ze kilka dni przed terminem bede chodzic znerwicowana i przerazona i ze zaszkodze tym dziecku. po prostu mnie przeraza kazda "ingerencja" w cialo czlowieka (chocby typu zastrzyk, rozciecie palca kartka.. itp.) na widok kropli krwi nogi mi sie uginaja. myslicie ze "przezylabym" porod?:)

do Tej pory balam sie porodu, ale teraz chcialabym to miec za soba, za duzo sie naczytalam o niedotlenieniu potem itp... Poza tym jednak dziecko moz ejeszcze utyc przez te pare dni, prawda? ;/ a nie widzi mi sie cc, bo to moja pierwsza, a pewnie nie ostatnia ciaza... Zreszta na brzuchu mam juz kilka szwow, kolejny mi niepotrzebny do kolekcji...

Gość sdfghjksdfghjasdfghj
no gratulacje chlopeic czy dziewczynka? no bo jak chlopiec to wychwac nma pana wladce z penisem a jak dzieczynka to obowiazkowo na kucharke niewolnice z rozumem wielkosci pestki http://www.youtube.com/watch?v=D5nb31kinJI

no to zycze zeby wszystko poszlo raz dwa!:) powiedz malemu/malej zeby sie pospieszylo :D pochwal sie jak urodzisz :)

O ile urodze i to przezyje :D

inka.. no chyba byc nie przezyla????? hahah oczywiscie zartuje.. kazda z nas przezyla to i ty bys dala rade.. zreszt ty nie widzisz ani krwi ani nic.. mnie to nawet powiedzieli zeby nie patrzec na dizecko od razu tylko go wytarli i dopiero na piersi polozyli.. ale ja i tak patrzylam..... w tym momencie nic cie nie obrzydza, nie wstydzisz sie.... boli wiec chcesz zeby wreszcie dzidzius ujrzal swiatlo dzienne.... gorzej z facetami ahhaha.. mojemu oznajmili ze zostaje na wlasna odpowiedzialnosc i ze jak glebnie na ziemie to tam bedzie lezal, bo oni wszyscy sie beda mna i wychodzacym dzieckiem zajmowac:)): ja milo :):)) cala uwaga dla nas....:)): 2 razy w zyciu... na slubie i przy porodzie.:)

Gość ciezarowkaaa
ja mam termin za 2 tygodnie, pewnie sie przeciagnie.... 10 dni po terminie mam sie stawic na patologie ciazy ? (po terminie wyznaczonym z USG z I trymestru)