Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziommek

Pytanie o byłą

Polecane posty

Gość Ziommek

Wita. Sprawa przedstawia się następująco. Moja była dziewczyna lat 16 zostawiła mnie ponieważ starałem się zbyt mało. Po rozstaniu bardzo się starałem, co przeszło niestety w dość nachalność dopiero teraz to widze. Dalej ją kocham ale ona ma chłopaka ... nie będe psół jej związku natomiast nie chce jej zostawiać. Napisałem jej ze nie mogę być jej przyjacielem bo znaczy dla mnie zbyt wiele. Teraz wyluzowałem. Nie powtarzam jej co czuje do niej, co przedtem miało miejsce. Chce być dla niej wsparciem, pokazac ze moze na mnie liczyć. kocham ją i mogę poczekać na nią. Jeśli jesteśmy sobie przeznaczeni to się zejdziemy jeśli nie .. życie mówi się trudno. Moje pytanie skierowane głównie do kobiet jak powinienem się zachować w tej sytuacji ?? Nachalny juz nie jestem a ona sama do mnie pisze.

Gość Ziommek
Dodam że łączy nas praktycznie wszystko ... podobne charaktery zainteresowania ... muzyka .. plany. na chwile obecną Chce powrócić do tego chłopaka w którym się zakochała szalony .. spontaniczny ... pewny siebie a jednak troskliwy

Gość najpierw odpowiedz mi na pyt.
co to jest "Wita":O albo kto wita?:O bo jeśli ty witasz, to chyba powinieneś napisać Witam !!!! 🖐️

Gość Ziommek
No niech będzie Witam :P albo nawet Cześć :) (o to mi chodziło :])

Gość Ziommek
Chciałem zerwać kontakt ... ale ciężko tak i stwierdziłem że poczekam ... zobacze co z tego wyjdzie. Ona prosiła, żebym jej nie zostawiał. Byłem dla niej wsparciem ... zawsze

Gość Ziommek
To jak pomoże jakaś kobieta w tej kwestii ??:)

Gość Ziommek
Ej no są tu jakieś kobiety ?? :P które mogły by mi cos pomóc w mojej kwestii ?

Gość adada
jak facet powiem Ci, musisz zmienic nastawienie, bo z podejsciem "ta ona jedyna" niczego nigdy nei zmienisz. nie, ona nie jest jedyna. a jezeli chcesz ja odzyskac ( tulko ku**** po co ?) olej totalnie izcanzij sie spotykac z innymi takzeby do niej to dortrało

Gość Donek Dywersant
Ile masz lat? Bo ona 16, tak?