Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tima18

Brak orgazmu

Polecane posty

Gość tima18

Witam Mam prawie 18 lat i od pół roku współżyję z moim chłopakiem. Nasze relacje są bardzo dobre, kochamy się, dobrze się dogadujemy. Jednak mam pewien problem: Podczas stosunku czuję tylko ból i pieczenie. Przyznam też że tylko raz miałam orgazm. Chciałabym przeżywać go częściej. Nie wiem czym to może być spowodowane. Słyszałam coś o zaburzeniach hormonalnych, podwyższonym testosteronie u kobiet. Nie jestem pewna czy coś takiego mi dolega ale dodam, że jestem blondynką, a w okolicach płciowych mam czarne, grube włoski sięgające częściowo do pępka oraz do połowy ud. To wstydliwy problem, nie mogę pozbyć się go na długo ponieważ po usunięciu włoski szybko odrastają, czasem grubsze i gęściejsze. Wracam do początku. Nie mam orgazmu i rzadko mam ochotę na seks jednak uprawiam go z moim chłopakiem 1-2 razy w tygodniu z nadzieją, że będę mogła szczytować jak inne moje koleżanki. Wiem, że mam dopiero 18 lat, ale z opowieści innych wnioskuję że właśnie w tym wieku doznania seksualne są mocne i prawie wszyscy je mają. Miesiączki mam prawie regularne (różnica 3-5 dni) ale czasem bardzo bolesne. Poza tym nie mam żadnych kłopotów zdrowotnych. Bardzo proszę o udzielenie mi jakiejkolwiek pomocy. Z góry dziękuję.

Gość hdjgkjgfjkfjk;zgfkj;fkj;kjh
Hej! ja mam podobny problem, mam lat 19 i nigdy nie miałam orgazmu przy partnerze chociaż parę ładnych lat stosunki płciowe już odbywam... moim zdaniem zwiekszenie ilosci testorenu nie jest tego przyczyna, ja bym bardziej powiedziala ze to dobrze, bo powinnas miec wieksza ochote na seks. Ja z kolei mam niski na pewno poziom testorenu, bo wloski na uda absolutnie mi nie wchodza, do pepka tez jest im strasznie daleko, po za tym nie sa az takie ciemne. Tez nie wiem dlaczego nie mam orgazmu (Ty sie ciesz, bo mialas chociaz raz, a ja nigdy :((((((). On nie bawi sie moja lechtaczka, czasem robie to sama (ale mam wrazenie, ze jest to bez sensu, bo bym musiala nieprzerwanie bawic sie tak przez dlugi okres czasu, a on juz dawno by skonczyl... A Ty doszlas podczas samego seksu czy podczas mienetki, czy stymulacji lechtaczki, czy jak? A mam pytanie - masturbujesz sie sama? Masz wtedy problemy z orgazmem? Bo ja nie - z prysznicem tez sie czasem bawie i orgazm gwarantowany jest wtedy :) Dla mnie problemem moze byc to, ze strasznie chcialabym dojsc, a to pewnie wywoluje odwrotny skutek, poza tym strasznie wstydze sie rozbierac i moze stres tez to powoduje... Czekam na twoja odpowiedz!

Gość tima18
Podczas minetki i masturbacji dochodzę za każdym razem. Też trochę wstydzę się rozebrać ale przyzwyczajam się :) Mówisz że nie doszłaś jeszcze nigdy.. ja doszłam i podobało mi się. Naprawdę super uczucie. To zupełnie inny orgazm jak łechtaczkowy czy ten, który fundujemy sobie same. Jednak chciałabym mieć tak częściej. Może musimy po prostu do tego dojrzeć. Aaa sama nie wiem. Dużo się na ten temat naczytałam i dowiedziałam się że nie każda kobieta ma orgazm pochwowy;/ ale ja żyję w nadziei że każda może mieć. hdjgkjgfjkfjk;zgfkj;fkj;kjh dzięki za MĄDRĄ wypowiedz a nie za jakieś bzdety jak powyżej i poniżej (efekt niskiej samooceny) ;p. Wracając do braku orgazmu to może też być to spowodowane tym że się stresujemy np. że ktoś wejdzie do pokoju. W moim przypadku mam osobny pokój, ale czasem robimy to jak rodzice są w domu. Być może dlatego się spinam, myślę o porażce i nie skupiam się na czerpaniu z tego przyjemności.

Nie wiem czym tu się stresować większość moich partnerek lubiła seks w miejscach do których inni ludzie mieli dostęp, przecież to fajne :p Po co się bać rodziców, oni tez to robią tylko im gorzej się przyznać :) Brak orgazmu może być spowodowany stresem ale nie koniecznie, jeśli facet skończy po 56s to niema co się dziwić. Proponuję rozmowę z partnerem, spytanie sie o to czy lubi seks i zakup gadżetów

Gość tima18
Mój partner kończy po 30-40 minutach. A ja nic :(

Gość owlosioona
kochana,mialam to samo,po paru latach piczka sie rozciagnela i jest cudownie..ale moze to tez fakt,ze facet ma duzego penisa.bo kiedy zaczynalam,mialam partnera z duzym i bolalo.

Gość tima18
Tak. Ma dużego. Może dlatego mnie boli

Gość disco polo
dziewczyno przede wszystkim nie możesz wstydzić się nagości a po drugie nie możesz być spięta i myśleć o tym że ktoś może was nakryć a po trzecie twój partner powinien bardziej cię rozgrzać i powinien być bardziej delikatny bo jak piszesz ma dużego

Za bardzo naiwne. Spróbuj jeszcze raz. I koniecznie nie przyznawaj się, że jesteś blondynkom. :O Jedziesz po stereotypach, prawie w każdym zdaniu. Kupią to tylko zmarszczone grubasy, którym nawet przyłożenie kufla złotego płynu do ust stwarza problemy. :O Słabiutkie i mało oryginalne. Prawie jakbyś przepisywał od jakiegoś intelektualnego kaleki. :O