Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olazpatola

MAM ZIMNO W DOMU

Polecane posty

Gość olazpatola

mieszkam w domu jednorodzinnym jeszcze z "rodzicami" nie mam tak jak Ci, którzy mieszkają w bloku, ze mają ciepło kiedy chcą. Ja mam ciepło jak ojciec zapali w piecu średnio co 2 dni około 16/17 czasami później wcześniej nie można palic, bo szkoda. Woda jest na bojler, nie ma tak, ze moge się kąpac ile chce, bo jak spuszczę całą wodę to mam zimną, a bojler jest niewielki.. na noc wyłączają z prądu bojler, bo się rzekomo przegrzewa, więc jeśli oni się kładą 21-22, to ja nie mam możliwości wykąpania się o 23, bo wtedy już jest wyłączony i woda zimna. To samo rano muszę stac godzinę wcześniej jakbym chciała się wykąpac i nagrzac wodę w bojlerze... ryczec mi się aż chce, bo nie mam tak jak inni, ze idę z pola do domu i cieszę się, ze ciepło .. teraz mam zamarznięte dłonie jak to pisze ...!!!! dom piękny, nowy, niedawno wybudowany, a jak pomysle jaki zimny dosłownie i nie to popadam w obłęd... mam nadzieję, że wkrótce się stąd wyporowadzę

Gość upapa.
nie mam tak jak Ci, którzy mieszkają w bloku, ze mają ciepło kiedy chcą :D wiekszej bzdury w zyciu nie slyszalam:D no coz, starzy wybudowali dom nie dla siebie, a dla ludzkiego oka a teraz siedzcie w zimnym grobowcu .

Gość olazpatola
musze zrobic, tylko najpierw pasowałoby znaleźc jakąś sensowną pracę wyprowadzic się do bloku i miec spokój..!!! nienawidzę zimna, a im nie przegada jak mowie, ze zimno przeciez to mi mowią TO WEŹ SIĘ ZA ROBOTĘ...

Gość rdxfcvghjbnkm
no i maja racje robota daje zyski i do tego rozgrzejesz sie a ty uwazasz, ze za darmo dupe bedziesz grzala w bloku?:D

Gość olazpatola
wiadomo, ze nie za darmo ale drozej wychodzi wegiel niz ogrzewanie w bloku i dlatego tak pewnie zaluja nie ma mozliwosci aby usiasc przed komputerem i cos poogladac itd... bo czlowiek sie trzesie z zimna

Gość rdxfcvghjbnkm
wiec wez sie do roboty poodkurzaj, zetrzyj kurze, zmyj podloge, podlej kwiatki i od razu rozgrzejesz sie :p