Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosh1989

jakie pampersy z Pampersa są najlepsze?

Polecane posty

są rózne rodzaję active baby,premium care i jakies inne które są najbardziej chłonne?

Gość butelkowa mama
ja nie podam po nazwie, bo mam takie pudlo i tam wkladam, wiec akurat nie mam paczki, ale te zielone sa nalepsze. pomaranczowe sa najtansze, a tych premium careużywaliśmy jak mlody byl maly, tez byly super, ale brak rozmiarow 4, przynajmniej u nas, bo widzialam reklame, ze sa juz teraz w rozmiarze do 4.

a ja w ogóle nie lubię pieluch pampers są dobre tylko dla niemowląt do 4 mies. zaskoczę wszystkich bo ja używam tych z biedronki dada prenium są tanie i naprawdę chłonne! pampers płaci się tylko za firmę

Gość butelkowa mama
uzyte tez potrafia miec piękną woń;) wiem ze sa ale bo sie producent reklamuje, tylko ze w tym marketach gdzie ja kupuje ich nie ma. ale na poczatku uzywalam tylko tych i bylo super, pupka sliczna, nie przeciekaly, nie urywaly sie zapiecia. w tych pomaranczowych zdarza mu sie przesikac, albo potrafi sie zapiecie urwac przy zakladaniu.

Gość butelkowa mama
nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że placi się za firmę, bo na starszym robilam eksperymenty. testowalismy pampersa, baby drem z rossmana, dada z biedronki, takie z kauflandu - nie pamietam nazwy, ale dla nich robione, huggiesy i happy. moja opinia dada - sztywne, grube malo chlonne baby dream - wieksze rozmiary ok, ale 1 i 2 beznadziejne, ale slabiej chlona niz pampers huggiesy sztywne i niewygodne happy - uczulaly go najlepiej oceniam pampersy. ale to moja subiektywna opinia nik nie musi sie zgadzac. za to polecam szampon i plyn do kapieli z biedronki. super!

Gość butelkowa mama
a i jeszcze takie z tesco podrabiane pampersy - graficznie bardzo podobne, ale jakosc pozostawiala bardzo duzo do zyczenia.

a wlasnie w tesco kupilismi 3 paczki pampersow premium care za 100zl -to sa ruskie podrobione pampersy w oryginalnym pudelku

szampon i pkyn do kapieli z biedronki? a jaki-tam kupuje nivee innego nie widzialam

Gość butelkowa mama
tak, ale te przynajmniej sprzedaja jako pampers, ale jest tez taka marka tesco, ktora jest o polowe tansza od pampersa. a te 3 paki to takie w kartonie i w srodku 3 paczki po 52 pieluchy w troche jasniejszych paczkach, prawda?

tak,one w środku nie mają koloru. ogólnie to nie te same co oryginalne i teraz musimy sie z nimi meczyc aby wykorzystać .

Gość butelkowa mama
tez sie na nie natknelismy ale to juz ze 3 miesiace temu. teraz to glownie pampersy w lidlu kupuje bo u nas tam sa najtansze.

Gość a ja nie rozumim jednego
juz na kilku topikach zadawałam to pytanie ale nikt nie odpowiedział: dostałam w szpitalu po porodzie paczkę z ulotkami i próbkami dla maluszka, m.in. książeczkę pampers razem z dwoma pampersami premium care i paczkę chusteczek sensitive i te pampersy były zielono białe i SUPER mięciutkie, a jak kupiłam potem całą paczkę w Rossmanie to były białe i nie takie miękkie. O co chodzi? czy oni mają jakies podrobione te pampersy czy specjalnie dla nich robia gorszej jakości żeby mogli je sprzedawać po 45 zł za 78 szt? nic z tego nie rozumiem...

czesto jest tak ze oryginalne pampersy za paczke kupi sie za ok50zl a podrobe za 35-40 i ze to niby promocja oryginalnych tak jak te w tesco gowno takie ze za te 100zl kupiłabym 2 paczki ale miałabym na dłużej niż te 3

no to gdzie trzeba kupować te pampersy żeby były oryginalne ?

Gość tuska124
wczoraj pierwszy raz zalozylam activ baby i rano bylo sucho wczesniej uzywalam tych normalnych zielonych i niestety po nocy mokro.Wybralam te activ bo wczoraj czytalam opinie na forach i mamy chwalily te.

w tesco tez sie kupi ale nie 3 paczki za 100zl ja sie na to zlapalam. przez allegro zamowilam w sklepie i byly ok czy tez w sklepie gdzies kolo domu te bada szybciej oryginalne bo drozsze

o teraz u nas w gazetce z polo marketu jest promocja active baby za 37.99 ale te sa ok bo przedawane pojedynczo to sie widzi ze po angielsku opisane a nie po rusku

napisałam do nich żeby wyjaśnili różnicę i taka odpowiedź dostałam (dla mnie to żadna odpowiedź...): Szanowna Pani Dziękujemy bardzo za skontaktowanie się z nami w sprawie jednego z naszych produktów - pieluszek Pampers Premium Care. Z przesłanego przez Panią listu wynika, iż zakupione przez Panią pieluszki to najnowszy produkt marki Pampers - pieluszki Pampers Premium Care z technologią Dry Max, które zastąpiły dotychczasową wersję Pampers Premium Care. Zapewniamy Panią, iż głównąa zasadą naszej firmy jest oferowanie konsumentom jedynie sprawdzonych, wysokiej jakości produktów a każdy etap ich wytwarzania podlega ścisłej kontroli jakości. Technologia Dry Max jest oparta na tych samych składnikach, co pozostałe rodzaje pieluszek Pampers. Nowe pieluszki są tak samo dobre, skuteczne i bezpieczne jak poprzedni wariant. Udoskonalenie, jakie wprowadziliśmy dotyczy projektu i sposobu wytwarzania produktu, które pozwoliły stworzyć bardzo chłonną i do 20% cieńszą pieluszkę Pampers. Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że wprowadzanie zmian w produktach może być źródłem niepokoju wśród rodziców mocno przywiązanych do poprzednich wersji pieluszek. Jesteśmy otwarci na Państwaich uwagi dotyczące naszych produktów. Każdą opinię dokładnie analizujemy i traktujemy bardzo poważnie. Również Pani uwagi, przekazaliśmy do Działu Projektów i Rozwoju, gdzie niewątpliwie zostaną wzięte pod uwagę przy pracach nad tym produktem oraz przy opracowywaniu nowych wyrobów. Jeszcze raz dziękujemy za Pani uwagi. To właśnie stałe kontakty z odbiorcami pozwalają nam zachować niezmiennie wysoką pozycję na bardzo wymagającym rynku.

Gość lwowianka
Moje malenstwo niestety na uczulenie na Pampersy. Wiec zakladam mu Libero. Niestety w Polsce je nie znajdziesz.

to co w poście wyżej, żę dostałam paczkę w szpitalu z dwoma pampersami i różniły się dużo od tych które potem kupiłam w Rossmanie i poprosiłam o wyjaśnienie

do 4 miesiecy synka stosowalam tylko pampersy z mysla ze sa naj potem mój syn zaczął przesikiwać.więc przeszłam na huggisy i nie stety było podobnie!Któregoś razu moja ciotka która pracuje w biedronce przywiozła mi różne produkty z biedronki i również właśnie piełuchy dada i jak zaczełam używać ku memu zaskoczeniu były naprawdę super od tamtej pory tylko je używam i jestem zadowolona!a pieluchy kupowałam zawsze w galeriach i nie zawsze były w promocji

moja córeczka ma 9 tygodni i na początku kupiłam dwie paczki Higgiesów - były beznadziejne, każdy jeden przesikała i były najtwardszymi pampersami jakie miałam, potem próbowałam: Pampers Premium Care - nigdy nie przesikane, chłonęły kupkę i w miarę miękkie Babydream z Rossmana - mięciutkie tak jak Pampersy i tak samo chłonne Pampers Active - miękkie jak premium Care ale nie tak chłonne Dada - najgorsze z jakimi miałam do czynienia, twarde, wkład po sikaniu zawsze zbrylowany

Gość kokoloinj
dady są lepsze w większych rozmiarach - 2 są beznadziejne; 3 jużok, ale nie chłoną tak jak pampersy