Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara 1986

Jak często uprawiacie sex??? Pytanie do matek

Polecane posty

Gość klara 1986
gosh1989 piszesz tak jak bym słyszała moja koleżankę która aż ,,gwałci'' swojego męża:) On niby chce ale może jutro a ona tak zaczaruje że on już nago leży:)

nie no ja go nie gwalce-tak go namawiam ze w koncu mu sie chce.Ale czasami rozumiem ze jest zmeczony to dam mu spokoj bo wiem ze sam rano bedzie chcial. a Ty sie boisz ze za rzadko? na to nie ma regóły.

Gość klara 1986
n nas to tylko 1-2 w tygodniu i to zazwyczaj po alkohol bo w tedy mam mega chcice:)

Gość klara 1986
on mógłby non stop to ja mam problem z własnym libido. Teraz ostatnio biorę żeń-szeń i widzę poprawę ale ciekawe na jak długo:)

Gość u mnie
u mnie jest srednio 3,4 razy w tygodniu z obu stron, nie za duzo, nie za malo. Pracujemy i tez jestemy zmeczeni czesto, wiec jak nie to nie, a jak tak to tak. zazwyczaj ochota nam przychodzi w te same dni i w tym samym momencie, a kochamy sie pod prysznicem, w lozku ( tradycyjnie ), przy kominku w saolnie, na stole w kuchni, w lato na lawce na ogrodzie, czasami w aucie, czasami (mam swoj biznes) maz wpada na kawke i zamykamy drzwi z biura na jakies 30min :P roznie bywa, nie narzekam. Podoba mi sie i mnie i jemu mysle. Ale byl czas, jak maz mial 30 lat i chwilowy kryzys w pracy, ze moglo byc 1 na miesiac. Chodzil zdolowany, zmeczony... Psychika.... to wszystko psychika.

Gość a ja tam roznie
czasami potrafimy i 2 lub 3 razy jednego dnia, a czasem przez 3 tygodnie nic... zawsze wtedy jak OBOJE mamy ochote.

a moze i ja sobie lampke dzis walne? zobaczymy czy mi sie bardziej libido podniesie heh po ciazy to ani pic ani palic wszystko mi odeszlo

Gość gulugulu55555555
a u nas tak 1-2 na tydzien czy maz pracuje czy nie pracuje to tak mamy,ja bym mogla codziennie :( co zrobic zeby podnosic lipido meza? aha i matka nie jestem jeszcze :)

Gość eeeeeeeeeeeeeee
3-4 razy w tygodniu

Gość gulugulu55555555
czasami mi odmawia i pozniej ja sie zle czuje przez to :( dlatego nie czesto sie dobieram do niego ... drugi problem jest taki ze ja nie dochodze za kazdym razem bo on to robi w mniej niz minute i czasami nawet nie zdaze poczuc ze we mnie jest to on juz konczy :'( glupio mi o tym pisac ale taka prawda