Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii

smutno mi dokonczenie ...

Polecane posty

I wiecie też mam taki zal bo wszyscy babci nie miałam, babci nie miałam, ale jak babcię bez matki, a nawet to do Anglii - kasa matki i myśl i tyle. No i miałabym ogrodnictwo bo bym sie im za matkę nie dała. A tak? I nawet póżniej mogli mnie zabrać z językiem - jakieś kursy i swoje coś robić. I co? Najpierw nauczyć się rok gdzieś , póżniej swoje coś. Takie rzeczy. Nigdy bym się nie dała, że matka po szkole pracy nie dostała. Nie bądzcie naiwni. A tak? kto to pomści? Jeszcze musiała 2 razy przychodzić karierę robić. I oni myślą, że ona ich CHCE. Bez sensu :(

Wiecie w tym wszystkim chodzi o to, ze nikt 40 lat po śmierci matki nie wpadł na to, że obraziła się o to, ze pracy nie znalazła po szkole średniej. To kim ona była? i tyle. I że nie miała passu USA i tam nie wyjechała. O to wszyscy sie obrazili. No ale co - z tą szkołą ogrodniczą do USA? Bez sensu i tyle. Do Niemiec pasowało ze Szkocji niemiecki poćwiczyć i miał być rok - dziecko niekoniecznie ale po roku rachunki i baj baj i studia u siebie. Albo gwałt po roku czy w czasie I roku i też by jeszcze poszła wiecie. A tak? Gwałt po 2 latach? Jak tu odejść i tyle :(

Wiecie ja sie wam nie dam w tej Polsce - TACY Z WAS NIEMCY? To ja wam zrobię swoje i tyle. Bo ja nie jestem Niemką i po co wam te rodowody ich. To mieliście postawić na passy USA I WARTOŚCI USA - rodzina. Ten kościół i tak jest sektą. Ale nie - Niemcy. No cóz... ja tam postawię na wschód i Indian i mną sie proszę nie łudzić i robię swoje. Mieliście popierać Wielką Brytanię i czus. A jeśli nie - po co wam angielski? Ja wam dam - wielkie Szwaby. Następny rok bez pracy - ja wam dam :( Zobaczycie jak ja wam dam...złote jajo i tyle :(

Wiecie wy jak kurwy i gorzej w tej polsce tylko kasa. A IRAK? Po coście tam pojechali? Trzeba było Niemców popierać. I za to wam zniszczę książki angielskie. A angielski amazon? Brytyjski mogliście mieć. Niemiecki. No cóz... a skąd wy bierzecie kredyty? Jacy wy jesteście uczciwi z kasą - ja nie mogę. Jak ta bankierka z tym dzieckiem oddanym na wschód żeby z pracy nie wylecieć. Bardzo pobozna skąd inąd. Zero przekleństw - takie rzeczy. PO BIOLOGII.