Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honoratanadiecie

Moje 34 dni na utrate zbędnych kilogramów !

Polecane posty

Gość honoratanadiecie

Witam , do odchudzania miałam się zabrać już we wrześniu ale zawsze tłumaczyłam sobie ,że mam dużo czasu itd no niestety już tego czasu nie mam !! Pozostały mi 34 dni , 24.12.2011 obchodzę 25 urodziny i chcę tego dnia wyglądać pięknie kilka tygodni temu rozstałam się z facetem chce zadbać o siebie - to mój czas. Co do wagi to są granice 68 kilogramów - moim zdaniem ale skontroluje ją jutro i powiem ile dokładnie chciałabym zrzucić ...plan działania już mam wygląda on tak: 19.11-29.11 10 dniowa dieta Bikini http://www.dieta.pl/diety/diety_inne/dieta_bikini-354.html (skopiujcie ten link i wklejcie w google) to jest opis diety z dokładnym jadłospisem i sposobem przygotowania Chciałabym przez te 10 dni zrzucić 3 kg. następnie2 lub 3 tyg przeprowadzic 1 faze South Beach i tam podobno mozna zrzucic do 6 kg ale zobaczymy ...mam zamiar dużo ćwiczyć i pić jak najwięcej...nie złamać reguły i cieszyc sie piękną sylwetką ,żeby kilka osób poźałowało swoich decyzji.. tyle ...:) ZAPRASZAM WSZYSTKIE CHĘTNE OSOBY !! razem zawsze raźniej :)

Gość *liliann
Jesteś w moim wieku :) Ja 14 grudnia kończę 25lat. Powodzenia

Gość honoratanadiecie
Dziękuję:)

Gość honoratanadiecie
Brak odzewu ...no trudno mam 34 dni na utratę 8,2 kg jeżeli stracę 5 bedę szczęśliwa ale do mojego celu brakuje mi 8.2!!:) Mam 173/66,2 typ figury -gruuuuszkaa! aktywność - rower stacjonarny i spacery Dieta bikini którą rozpoczełam dzisiaj jest początkiem i menu podane na stronie wyżej jest przykładowym ważna jest kalorycznośc produktów i przewaga warzyw i owoców ja już po sniadanku - kromka chleba razowego z 2 plastrami szynki drobiowej z pomidorem żuczę wszystkim powodzenia i prosze trzymajcie za mnie kciuki bo to tak ważna sprawa dla mnie ...

hej dziewczyny byłam 5 dni na onz turbo schudłam 2 kg, ale zawaliłam. teraz zamierzam od poniedziałku zaczac jaką sdiete i szukam , żeby dopasowac na sb juz bylam pare lat temu ( schudłam 15 ) w ponad 2 miesiace, na dukanie tez byłam tez schudąłm 8 kg. ale znowu powracaly te kg. teraz mam do zrzucen\ia 6 i znalazłam taka diete co myślicie ???? mnie chodzi tylko o brzuch bo tu jestem szczupła wszedzie http://www.ofeminin.pl/diety/diteta-bikini-jadlospis-dieta-bikini-f56446.html

HONORATANADIECIE JAK MYSLISZ czy ta twoja bikini czy ta moja byłaby lepsza ????:) pozdrawiam wszystkich!

Gość honoratanadiecie
hej :) ta Twoja wersja bikini tex wyglada fajnie:):) ja postanowilam na 10 dniowa poniewaz musze do urodzin osiagnac cel tzn nie musze ale to bylby dla mnie swietny prezent:) kurcze 15 kg to swietny wynik!!! wiec jesli teraz pozostalo Ci 6 kg to z pewnoscia Ci sie uda!!:)

hejka! 6 kg uzbieralo mi sie przez pare lat wiem ze mi sie uda tylko nie wiem jaka diete wybrac i tak skakam z forum na forum , jeszcz eteraz mam okres i nie wiem jaka ta waga jest faktycza dowiem sie w poniedzialek rano i wtedy bede wiedziala z jakiej wagi startuje i jaka diete wybrac :) popzdrawiam i trzymam kciku zagladne tu jutro :)