Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSamanta111

czy wierzycie w chinski kalendarz plci?

Polecane posty

Gość SSamanta111

czy planowalyscie wedlug tego kalendarza plec waszego dziecka,co myslicie o tej teorii?

znam dokładne daty poczęcia moich dzieci i według tego kalendarza córka powinna być synem a syn córką :D:D:D bzdura jak dla mnie

Gość mnie się nie zgadza
natomiast zgadza mi się to jak planowałam własne dzieci pierwszy syn w owulację i 2 córki przed owulacją

Gość SSamanta111
co do mojego pierwszego dziecka to sie zgadza wedlug tego kalendarza

Gość ozdoby świateczne - witraże
http://allegro.pl/ozdoby-swiateczne-witraze-naklejki-i1937289254.html Piekne stylowe naklejki wykonane ze specjalistycznej folii witrazowej dające piekny blask w słoneczne dni. NOwość - pierwsze takie na allegro !!!!! Zapakowane w tube - nadają sie na prezent np. na Mikołajki Kolory sa naprawde przepiekne czego nie odzwieciedlaja zdjecia - promienie słoneczne slicznie przechodza zostawiajc kolorowa poswiatę. Serdecznie polecam Witraze mozna myć łagodnym detergentem

nie ma czegoś takiego "zaplanować wg kalendarza" itp wszystko zalezy czy sie wspolzyje,przed,w trakcie czy po owulacji a nie CHINSKI KALENDARZ jak dalej bedziesz wierzyc w takie ciulstwa to powodzenia w wcyhowywaniu dziecka i czytaniu innych rad haha