Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkarolcia

Nigeryjczyk.

Polecane posty

Gość kkarolcia

Jestem zona nigeryjczyka ;) Mieszkalismy ze soba wczesniej okolo 2lat znamy sie troche dluzej. Kochamy sie bardzo mocno i jestem przeszczesliwa tak samo jak on. :) Przed tym jak zdecydowalam sie z nim spotkac, znajomi mowili mi, ze mam uwazac czy jestem pewna itp. I bylam. I oto prosze ;) Niestety, sa "czarni" wiem ze swojego doswiadczenia i kolegow mojego meza, ze wlasnie niektorzy poszukuja kobiet w sensie, rozkochuja je i pobieraja sie z nimi albo placa otwarcie i maja papiery. Na szczescie, moj aniol taki nie byl ;) Widze, ze jego 30%kolegow jest wlasnie takimi idiotami, ktorzy szukaja i wykorzystuja biedne zakochane dziewczyny. Moj maz sam to mowi. I widze to bardzo wyraznie z czego jeszcze bardziej sie ciesze, ze mialam tak ogromne szczescie. ps - moj mezczyzna papierow nie potrzebowal ;) Temat dodalam, bo chcialabym wiedziec czy sa jeszcze inne kobiety, ktore maja czarnoskorego meza i sa z nim szczesliwe?

Gość sieurs
pamietaj ze czarni maja nizszy poziom inteligencji od białych

Gość Maximus Yebus
nikt ci nie zabrania widzenia świata biało-czarnego. Bądź szczęśliwa jak najdłużej.

Gość nie podoba mi sie to
polska kobieta nie jest przez nature stworzona dla murzyna!!!

Gość szczerze ?
Ja sie ich brzydze, poza tym to nacja dealerow, nie widzialam murzyna przy uczciwej pracy, za to przy dworcach handlujacych drogami setki. Czym sie twoj zajmuje droga autotko ,ale bez kitu ?

Gość kkarolcia
Haha, jestescie zanujacy :D Pracuje w DHLu :)

Gość bolerko 88
nigdy nie zwiazalabym sie z czarnym. Wydzielaja okropny smrod i mimo perfum, mycia sie, wciaz sie go czuje. Do tego te parchy z tylu szyi.

Gość bolerko 88
Ale twoj pewnie pachnie :D i nie ma zadnych murzynskich proszczy na karku, co ?

Gość kkarolcia
Murzynskie pryszcze? A jak wygladaja np polskie pryszcze? ;D No tak sie sklada, ze nie ma. Nie wiem jakie tam Twoj partner ma, ale z tego co widze to tego nie lubisz, bo musisz mu z dupska wyciskac? Widzicie, tacy wlasnie jestescie POLACY. Moj mezczyzna nigdy w zyciu nie powiedzial zlego slowa o zadnym polaku nawet jak sobie cos tam pomyslal, bo po prostu nie ma po co oceniac. A ktos mi zyczy zeby osoba, ktora kocham i mnie uszczesliwia umarla? ;/

Gość kkarolcia
Ta, wlasnie ze pachnie. ;) Bez perfum, czy innych pierdol nie ma zadnego odoru. Ale przeciez Wy tu wszyscy lepiej wiecie jaki on ma zapach, albo raczej go nie ma.

Gość do autorki tego topiku
bądź szczęśliwa jak najdłużej a tutaj wypisują jakieś buraki i prostaki. ps. mój mąż jest biały ale nie mam nic do czarnych

Gość efwhuiwhfewi
badz szczesliwa i szczerze mowiac pierdool to co glupi ludzie wypisują.

Gość kkarolcia
Tak pomyslalam, dlatego nie mieszkamy w Polsce. Ale daj spokoj czlowieku, obwiniac mnie bedziesz jak cos stanie sie mojemu dziecku? Jak jakis psychol zaatakuje moje dziecko, bo ma nasrane w glowie? To bedzie moja wina? Moja? Prosze Cie, ale nie masz racji. Ja chyba tez mam prawo byc szczesliwa? Nawet nie wiedzialam, ze on jest czarny bo poznalismy sie przed internet. Ale skoro sprawia, ze sie usmiecham i jest mi z nim dobrze to mam tego nie brac i nie cieszyc sie bo bede musiala sie liczyc ze skinami? Nie rozumiem takiego podejscia do zycia, jakie promuje Polska tym bardziej, ze wielce sie urazamy i klocimy jak mowimy o Hitlerze. Tak nas zniszczyl, wiec powinnismy byc zupelnie inni. Razem, zwarci i TOLERANCYJNI.

Gość za to wy faceci jesteście
bsa aż się oplułam ze śmiechu jak to przeczytałam

Gość kkarolcia
Wy sobie nawet nie zdajecie sprawy z tego ile w miejscowosci mojego meza mieszka bialych i to nawet Polakow. Z nimi powinniscie rozmawiac i zapytac jak ich traktuja czarni w swoim kraju. W kolejce ich przepuszczaja, co u nas jest niemozliwe zeby czarnoskory przeszedl po ulicy bez komentarza. Jest tak jedna "wies" gdzie sa sami biali i za chiny nie chca wracac do Polski. Bo maja sie tam dobrze. Ale na odwrot? Naprawde czasami jest mi wstyd za moj kraj, chociaz go kocham i zawsze jestem dumna z mojego pochodzenia. Paradoks.

Gość Boni_facet
A ja sobie psikłem malucha na czarno. I laski jakoś głośniej jęczą... Coś w tym musi być.....

szukasz potwierdzenia ze dobrze zrobilas, po co ? Jakbys byla pewna swego ze postepujesz slusznie to bys tutaj nie szukala akceptacji. Cos cie gryzie. Niby przekonana a taka niepewna siebie i po ci to ? Pojechalas do Angli czy do Afryki ze z Wysp murzyna przywozisz ? Ot surprise.

Gość kkarolcia
BSA, nie komentuje bo po prostu nie mam slow ;D jestes psychicznie chory bo wlasnie na pewno jestes skinem. I wstydz sie. Farbowana Blondi, sadzac po nicku nie trzeba bedzie sie tu dluzej wypowiadac. Mnie cos gryzie? Nic mnie nie gryzie, nic trapi i jestem pewna i jakbym miala sie radzic w internecie to trzeba by mnie uznac za psychicznie chora tak jak Ty. Przeczytajcie sobie temat jaki napisalam i co pod nim i wtedy zobaczycie jakich odpowiedzi sie spodziewam. Nie jest tematem TOLERANCJA, RASIZM czy SKIN HEADZI POPIERDOLONE SYFIARZE. AKCEPTACJI SZUKAM W INTERNECIE ? HEEHHEHEEH ;D Sram na to co sobie myslicie, bo moi rodzice mnie wspieraja i ciesza sie razem z nami, uwielbiaja mojego meza i wiedza ze jest wartosciowym czlowiekiem. Zazdroscicie, ze ludzie maja szczescie ;) Nie tak jak Wy zacofance, ktore krytyukuja wszystko w interencie a nie wiedza jak wyglada zycie poza domem.

Gość palalalaka
BSA marnujesz się na tym forum... powinieneś być prezesem młodzieży wszechpolskiej rasisto

Powodzenia autorko. Ja mam koleżankę, która od trzech lat jest żoną Nigeryjczyka i też są szczęśliwi. Teraz starają się o dziecko. Byłem na ich ślubie (a to moja była;) ) i życzę im jak najlepiej. Tobie również. Nie słuchaj gamoni!:P

Gość palalalaka
to do Hitlerjugend się zapisz

Gość palalalaka
wolałabym mieć porządnego murzyna... niż zasranego polaczka, który po 5 latach znajomości, gdy dowiedział się że jestem w ciąży zniknął!

Rozumiem BSA, że jesteś rasistą, ale wyobraź sobie, że nie każdy jest tak upośledzony, jak Ty....

Gość palalalaka
Człowieku to ty jesteś patologią i to do tego o jakiś neolitycznych poglądach... a patologia to ten facet, nie życzę nikomu takiego rozczarowania... cała jego rodzina mnie przeprasza

Gość 34244554
czarny smierdzi. Wiem, bo mam w biurze takich. Do tego polmozgi. Po co tu piszesz ? chwalisz sie czy zalisz ? polacy nie maja takich specyficznych pryszczy z tylu glowy

Sram na to co sobie myslicie, bo moi rodzice mnie wspieraja i ciesza sie razem z nami, uwielbiaja mojego meza i wiedza ze jest wartosciowym czlowiekiem. Zazdroscicie, ze ludzie maja szczescie Nie tak jak Wy zacofance, ktore krytyukuja wszystko w interencie a nie wiedza jak wyglada zycie poza domem. _____________________________________________________ To wszystko- ...obserwuje ciebie dziecko i mam juz pelny wizerunek twojej osobowosci :)

Gość palalalaka
blondi nie daj się debilom... a mieszkacie w PL? czy w jakimś cywilizowanym kraju?

Gość AmmaYaa
Ja tez mam czarnoskorego meza i tez jestem szczesliwa. To bardzo madry, praocwity facet, mamy śliczna córeczke. Rownież nie mieszkam w Polsce, i szczerze nie mam pojęcia jak w polsce sie odnoszą do miesznych malżeństw bo jeszcze z nimi nie byłam w kraju. Ja jestem szczesliwa:)

Gość dfnejdhbhewj
zazdroszcza ci zasrance nie martw sie.