Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkarolcia

Nigeryjczyk.

Polecane posty

Gość kkarolcia
Nie. Mieszkamy w Hiszpanii. Dziecko? Farbowana, po co Ty sie tu w ogole wypowiadasz? Niczego o mnie nie wiesz i widzisz, ze w dupie mam Wasze opinie bo nie sa nawet na temat. Ciesze sie, ze masz pelny wizerunek mojej osobowosci. Niezmiernie. :))

Gość DoFarbowanejPizdy
ZAMKNIJ PYSK SZMATLAWCU. I TY SIE PEWNIE MIOTASZ JAK KAZDEMU CIAGNIESZ. ALE NIE BEZSILNIE HAHAHA

Gość Sarasom
Ale zawisc i nienawisc! Prawda jest taka ze czlowiek jest czlowiekiem nie wazne jaki kolor skory! wstyd za niektorych polaczkow! WSTYD! Prawda jest taka za to niektorzy polacy sa sto lat za murzynami! Zacofani idioci! Nic dodac nic ujac!

Gość gość
o, moze karolcia opowie jak tam jej dalej z murzynem ?

Gość gość
nie opowie, w jej szałasie nie ma prądu i internetu.

Gość gość
one wszystkie jakos szybko gina, najpierw euforia a pozniej wstyd :D

Gość gość
Ja tez jestem zwiazana z nigeryjczykiem czekamy na nasze bliznieta wlasnie. Wspanialy czlowiek o bardzo wysokiej kulturze osobistej . jest bardzo czysty I higieniczny robi wszystko by zylo nam sie dobrze . mam dzieci z poprzedniego zwiazku z polakiem ktory byl koszmarem. Teraz wiem dopiero co to milosc I szacunek . wiem ze jestem kochana I doceniana I odziwo to my pozostajemy na jego utrzymaniu. Nigdy wiecej Nie zwiazala bym sie ponownie z bialym facetem . zle mi gdy czytam niektore wypowiedzi poniewaz moj partner rowniez nie posiada zadnych wypryskow I zapachu jest bardzo czysty a jego skora jest tak aksamitna ze sama zazdroszcze . jest swietnym ojcem dla Moich dzieci zteszta chlopcy swiata po za nim nie widza tak jak ja .