Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asedrtyukitjyrthe

Policjant może przejść na emeryture po 15 latach ?Słuchaliście

Polecane posty

Gość asedrtyukitjyrthe

co za dziady

Gość wotum zaufania
cały czas tak jest, znam wielu takich co to przepracowali 15 lat, dostali te 1500 emerytury a potem pracowali dalej za jakieś 2500 co łącznie z emeryturą daje im ok. 4 tys. a wielkich umiejętności nie mają

Gość jasna koorwa i sto milicjantów
popracuj sobie w mundurówce przez chwilę to będziesz wiedziała czemu po 15 latach przechodzą na emeryturę 🖐️

Gość wotum zaufania
pracuję właśnie to wiem doskonale, nie chrzań

Gość jasna koorwa i sto milicjantów
to wyciągnij z tego jakieś trafne jakieś wnioski 🖐️

Gość Greta Polak
policjanci to troglodyci

Gość Greta Polak
Policja może przejść na emeryture po 15 latach a zeby było smieszniej nie płacą ani grosza ZUSu

no niby może, ale przeciez na jakich warunkach-ileś tam procent swojego wynagrodzenia-czyli żaden nie przejdzie na emeryture po 15 latach bo nie będzie ich stać na utrzymanie rodziny. Poza tym nie wyobrażam sobie policjanta,żołnierza lub strażaka na słuzbie w wieku 65 lat i np. goniącego zlodzieja,biorącego udział w działaniach wojennych czy gaszacego pożar. Wydaje mi się,że te zawody powinny być uprzywilejowane,ale również powinna sie pojawić regulacja prawna ograniczająca podejmowanie innej pracy jeśli ów w/w przedstawiciel danego zawodu zdecyduje się na wcześniejsza emeryture. Bardzo często jesnak obserwuje się takie zjawisko, że korzysta się z tego przywilejeu po to aby zaraz zatrudnić się w innej firmie,za lepsze pieniądze-a ludzie młodzi nie mają pracy!i to powinno być moim zdaniem eliminowane-ale być może się myle;-)

policjant pracujący przez 5 lat ma pensji na miesiąc biorąc pod uwagę dodatki, trzynastki, mundurówki, za dojazd, za brak mieszkania, za pranie, za sranie itd. itp. ok. 6 tysięcy na miesiąc, powiedz mi to mało? u mnie policjanci jeżdżą takimi brykami, że gęba siada

Gość najmłodszy emeryt
jakiego znam przeszedł na emeryturę w wieku uwaga ! 33 lat ! Policjant. Zresztą agent Tomek podobnie. TO JEST PO PROSTU...NO BRAK MI SŁÓW !!

Gość kudłatak marz.
haha popracuj Co ma powiedzieć pracownik fizyczny który 15 X cieżej pracuje od gliniarza??Co? Pprzepracowac sie przez 15 lat to parodia, praca jka kazda inna , biedaczki!!!

do jwcbd- oj chyba trochę przesadzasz z tymi zarobkami policjantów-mójsąsiad pracuje w policji i na bank tyle pieniędzy nie zarabia ile Ty raczyłeś się wyliczyć- a jeżeli czegoś nie jesteś pewien, to nie powinienes obrażać innych. Skąd wiesz jakiej wysokości mają te dodatki? ja jestem reprezentantem innego zawodu i też mam dodatek tzw.motywacyjny- tylko że on wynosi 20zł, a moja 13 pensja to też [połowa pensji, ponieważ nie jestem zatrudniona na pełny etat-tylko na 0,75etatu i wynosi ok.600zł na rękę) Obserwatorzy z zewnątrz powiedzą jednak-tej to super bo ma 13-stkę i jeszcze dodatek motywacyjny!!

Gość praca jak kazda inna
dobre sobie, zapierdalasz piątek świątek , nie masz świąt,. sylwestra, zawsze w gotowości na służbie, n dzieci Cię niw diują albo zasypiają z myślą czy tata wroci do domu czy ktoś go zabije, zryta psychika, gowniane zarobki i harók ai narażanie wlasnego życia, byś zobaczył jaki to luksus , nci dziwnego że uciekaja po 15 latach , moj ojciec przepracował 31 lat , z czego moze 3 lata pamietam go jako dziecko z domu, nie bylo go na moich urodiznach, nie bylo w swieta,

Gość interwencja
to nie jest praca jak każda inna, zapierdol na budowie nie ryje bani tak jak policja 🖐️

sranie w banie. Też pracuję świątek piątek. Kurwa nie wiem jaki jest dzień tygodnia, bo wszystkie są takie same. Co roku siedzę w pracy w Wielkanoc, Wigilię, Nowy Rok i co???? I chuj. Mało tego - w przeciwieństwie do nich muszę zapierdalać na zusy, srusy, nikt mi nie płaci dodatków motywacyjnych, 13stek, srastek, nie dostaję żadnych bonów na święta. A o emeryturze mogę pomarzyć w wieku 67 lat, czyli za cholerne 45 lat, jak już oślepnę od roboty. Więc nie pierdol mi o tym jacy to oni są biedni. Albo żyjemy w państwie prawa, w którym konstytucja mówi, że wszyscy są równi. Albo bawimy się w folwark zwierzęcy gdzie wszystkie zwierzęta są równe, ale świnie są równiejsze

sranie w banie. Też pracuję świątek piątek. Kurwa nie wiem jaki jest dzień tygodnia, bo wszystkie są takie same. Co roku siedzę w pracy w Wielkanoc, Wigilię, Nowy Rok i co???? I chuj. Mało tego - w przeciwieństwie do nich muszę zapierdalać na zusy, srusy, nikt mi nie płaci dodatków motywacyjnych, 13stek, srastek, nie dostaję żadnych bonów na święta. A o emeryturze mogę pomarzyć w wieku 67 lat, czyli za cholerne 45 lat, jak już oślepnę od roboty. Więc nie pierdol mi o tym jacy to oni są biedni. Albo żyjemy w państwie prawa, w którym konstytucja mówi, że wszyscy są równi. Albo bawimy się w folwark zwierzęcy gdzie wszystkie zwierzęta są równe, ale świnie są równiejsze

Gość interwencja
trzeba było iść do policji, a nie pierdolić swoje żale na forum.

wiesz ja się nie żalę. W przeciwieństwie do rolników, górników, policjantów, nauczycieli, lekarzy. Czyli całej budżetówki, której wiecznie źle i wiecznie mało. Szkoda tylko, że ich przywileje nie biorą się z nikąd. To cała reszta frajerów musi na nich zapierdalać, niebawem do 67 roku życia.

Gość ojojojk
no ludzie ale jak wy sobie 60 latków na patrolu wyobrażacie??

a kto powiedział, że oni mają na patrolach biegać?? Przecież praca w policji to nie tylko patrole. Można takiego człowieka w pewnym wieku przesunąć do innych zadań. Tam naprawdę jest całkiem sporo etatów nie polegających na patrolowaniu ulic, czy chodzeniu w prewencji

Gość a wyobrazasz sobie 60 latków
na budowie??? :classic_cool: ... Zapomniałem, większość ludzi mających ciężką prace emerytury nie dożyje

Gość cześć emerytury
zabierają jak się zarobi w cywilu chyba ponad 1800 na rękę

Tuskus powiedział właśnie ,że bedą zapindalać 25 lat albo do 55 roku życia:P i prawidłowo! a emeryci i rencisci będą rewaloryzację mieli kwotową a nie jak dotąd %

Gość oni są popierdoleni jacyś
a jak sobie wyobrażacie 67 latkę pracującą z dziećmi niepełnosprawnymi? którym tzreba pampersy zmieniać i przenosić z wózków na materace (czesto młodzież i dorośli).Uciekać od agresywnych i radzić sobie z ich atakami i napadami agresji i autodestrukcji? ciekawe czy taki policjant codziennie przez 8h musi zajmowac się ciężko chorymi ludźmi, podnosić ich itp.?

Gość żona gliniarza
mój zarabia 2200 :o No rzeczywiście kokosy

Gość żona gliniarza
taki policjant może sobie nic nie robić, przecież i tak mu zapłacą.. Kobieto, weź na luz.. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :o

Gość żona gliniarza
a ja zapierdalam od 5.30 do 22 przez 8 m-cy żeby potem w domu siedzieć przez zimę bo w budowlance pracuję i zależni jesteśmy od warunków pogodowych. I co?? zamienisz się bo mam 3 m-ce wolnego?? Czy wolisz swoje 26 dni w wakacje???

Gość myśl człowieku
no może, moj wujek jest 40letnim emerytem bylym policjantem ma 2400 emerytury a jeszcze sobbie dorabia jako ochroniarz, żyć nie umierać ;)