Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kororowa

kobiety pomozcie

Polecane posty

Gość kororowa

wiem ze podobnych topikow bylo milion ale ....otoz okolo 2 tyg temu zabawialismy sie z partnerem i nie doszlo do takiego prawdziwego stosunku ale wlozyl swojego czlonka we mnie doslownie ze 3 razy i teraz jest obawa...czy jakims cudem moglo dojsc do zaplodnienia czyt o tym ze czasem przed prawdziwym wytryskiem facetowi wyleci tam co nieco z czlonka ....jestem co prawda 3 dni przed @ ale kilka razy juz wymiotowalam zazwyczaj na tym etapie mialabym brazowe plamienia i bol jajnikow a ja oprocz bardzo bolacych ( nie wrazliwych) piersiach nie odczowam atmosfery nadchodzacego @...co myslicie????

Nie chcę Cię martwić ale mogło dojść do zapłodnienia. Poczekaj jeszcze te kilka dnia a jak @ się nie pojawi to pędź po test i będzie wszystko jasne

Nie chcę Cię martwić ale mogło dojść do zapłodnienia. Poczekaj jeszcze te kilka dnia a jak @ się nie pojawi to pędź po test i będzie wszystko jasne

Gość kororowa
nie wiem co myslec tym bardziej ze juz zdazylo mi sie tak ze przed okresem bardzo nabrzmiewaly i bolaly mnie piersi...a oprocz tego ze wlasnie one mnie bola to nie mam innych objawow a wymioty to bardziej chyba z nerwow chociaz sama nie wiem

Ja bym na razie nie panikowała na Twoim miejscu, bo bolące piersi to nic nadzwyczajnego przed @ a na objawy ciąży chyba jeszcze za wcześnie