Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 18, 2011 Ale gówno się tu robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osadzona Estera Goldbaum 0 Napisano Listopad 18, 2011 armia zawsze po stronie rządu !:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 18, 2011 Co ty ciulu hgfyui? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 18, 2011 Co w tym śmiesznego goldbaum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 18, 2011 Pisz na temathgfyui, albo spieprzaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osadzona Estera Goldbaum 0 Napisano Listopad 18, 2011 trzeba było iść do armii to byś mial/apodwyżkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 18, 2011 Goldbaum co ty pieprzysz? Jak żydek wszystko do pieniędzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osadzona Estera Goldbaum 0 Napisano Listopad 18, 2011 jak to pieprzę ?, żal Ci że w wojsku podwyżki , mogłeś iść , kto bronił ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maleńka92l.19 Napisano Listopad 18, 2011 osadzona aleś ty tępa .... a to hgyj coś tam to zwłaszcza ,.Autorko zgadzam się z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 18, 2011 W sumie to nie chce mi się z takim mułem rozmawiać. Głupia jesteś jak but trepa goldbaum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 18, 2011 Jaki ty nerwowy i zdenerwowany hgfyui. Dlaczego?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 18, 2011 No to jak żyć hgfyui? Jak żyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osadzona Estera Goldbaum 0 Napisano Listopad 18, 2011 Myśl sobie co chcesz o mnie , w każdym razie ja nie biadolę , uważam że cięcia są konieczne , a jak Ty nie możesz wydolić to wyjedź z kraju albo zacznij żebrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osadzona Estera Goldbaum 0 Napisano Listopad 18, 2011 opuszczam dyskusję pustaki ( w znaczeniu biedaki ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rzad PEŁO musi dać Napisano Listopad 18, 2011 podwyżki swoim, czyli wojsku i policji aby było komu tłumic zamieszki hołoty, czyli tych co mało mają . Tak samo sądy i prokuratury maja jeszcze lepiej. Trzeba dbać o aparat represji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach