Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Merry z Kwatery

MAM 160 CM, MOJ FACET 185

Polecane posty

Gość Waldek_
Mój też idealny,żona 160, ja 196:-)

Gość Waldek_
Merry moja też:-)

z kwatery przez duze K to ja z małej podszyw :) tak, tak.. wiem, wiem tez bym była sfustrowana jakbym miała 25 lat, 165 cm wzrostu, była prawiczkiem :D ale nie mścij sie :D

Gość uhdfsd
A co to za roznica, kto ile ma wzrostu? Ja tez mam 160 a maz ma 186cm, ale czy ja wiem czy to tak idealnie. Roznica we wzroscie sie rzuca w oczy tym bardziej, ze ja czesto chodze w plaskich butach i do tego jestem bardzo drobnej budowy. Wzrost u mnie nie mial zupelnie znaczenia tylko charakter meza. Nawet zeby go pocalowac musze stawac na palcach.

dlatego ja mówię, ze oczywiście liczą się inne głębsze, wartości :) ale wizualnie to jest to bardziej męskie ... wiadomo, ze na to się wpływu nie ma, ale mówię to z pkt widzenia kobiety :) i nie chce nikogo obrażac.. a i ja jestem przez 2 rr MeRRy a podszyw przez jedno:)

super, a możesz teraz powiedzieć dlaczego to kilkanaście cm jest tak istotne, że aż poczułaś potrzebę napisania o tym na forum?

25 cm to już kilkadziesiąt :D bezpieczenstwo, siła.. to jest to ... czuc sie bezbronnie w jego ramionach . no aż musiałam to napisac:D

Gość kolejny jakze ekscytujacy
weekend z gimgownem :O🖐️

Gość IMO13861
Merry ma rację. 185cm to już potężny wzrost. Nie ma siły, żeby taki dał się pobić, lub zrobić krzywdę swej 'lubej' - przynajmniej jeśli napastnikami są "mężczyźni" poniżej 180cm (liczba nie ważna - ważna jest jakość napastników). Ale uwaga, tacy po 190cm także bywają agresywni, a ich facet o wzroście Twego amanta nie da rady pokonać w Zwierzęcej Batalii Samców XXI wieku. :classic_cool:

i mam nowego podszywa :D hahahaha, aż tak sie musicie mscic:D jezuuuuu :D ja nie mowie ze 185 to mega wzrost :D ale dla mnie jak mam 160 cm to idealny :D czuje sie bezpieczna i taka mała. to urocze;)

Gość IMO13861
Poddaje się. :D

Gość vcxvcx
a obciagasz z połykiem mu na stojaka ?

Gość IMO13861
Ile masz wzrostu Murland? Ładna jesteś? :P

z tymi lodami, obciągniem to podszywy:) ja mam trochę klasy:) i piszę tu tylko o wzroście, nic poza. moj facet tez uwaza, ze male kobietki sa piekne :) mała stopa to też jest walor :) ja mam 36:)

Gość IMO13861
Murland - nie odpowiedziałaś na drugą, także ważną część mojego pytania. Chociaż jak mawiają - jedno zdjęcie jest jak 1000 słów. :P

Zdjęcia nie dostaniesz :P Ja i moje odbicie w lustrze się kochamy, ale nie wiem na ile jest to miłość podzielana przez resztę swiata :P

Gość IMO13861
Murland - jeśli się wstydzisz, to nie musisz pokazywać twarzy. :P

Imo-wzrost nie jest wyznacznikiem tego,że ktoś sie nie da pobić.Ja mam 168cm,jestem kobietą a obronic się umiem.Moja kumpela ma w szpilkach 150 cm wrostu a jest zwinna taka,że szok.Facet może mieć 170 cm i mieć kondycję a może mieć 2 metry i stać jak kołek.Sama kiedyś zlałam kolesia a mój kumpel,który gra w kosza i jest dużo wyższy stał i nie wiedział co ma robić. A co do tematu to temat z doopy

Gość IMO13861
Cicho tam być kurduplu! Jesteś nawet mniejsza ode mnie. :P

Gość IMO13861
Dirty Girl - bo ten Twój dwumetrowy kolega miał ciało bohatera, a serce knypla! Każdy centymetr wzwyż dodaje facetowi siły, charyzmy i bojowych umiejętności, przydatnych w dzisiejszym dzikim świecie! Każdy centymetr jest jak uśmiech od Boga Wojny! Silny, zuchwały i krwiożerczy! :classic_cool: