Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolcia2088

DUSZACY KASZEL U 4 LATKI

Polecane posty

Moja 4 letnia córka juz 3 jesien z rzedu kaszle testy na alergie nic nie wykazały tak jak równiez badanie na pasozyty astma wykluczona wymaz z gardła i z nosa rowniez robiłam i dalej nic a dziecko sie meczy bo jednego dnia ma kaszel mokry a nastepnego juz suchy zadne syropy nie działaja moze ktos wie do jakiego lekarza mogłabym sie jeszcze udac bo zdaniem 4 lekarza rodzinnego moje dziecko jest zdrowe

Gość duszący kaszel
w nocy może być objawem glisty. można zrobić badanie krwi. albo roztocza, grzyby, pleśnie. jakie badania na alergie robiaś?

Z testow wyszło ze na nic nie jest uczulona zadne plesnie grzyby zadne alergeny wziewne ani pokarmowe chciałam je teraz powtórzyc ale pani doktor powiedziała ze jest za wczesnie a w dzien tez kaszle tylko ze nie w takim stopniu jak w nocy

Gość ozdoby świateczne - witraże
http://allegro.pl/ozdoby-swiateczne-witraze-naklejki-i1937289254.html Piekne stylowe naklejki wykonane ze specjalistycznej folii witrazowej dające piekny blask w słoneczne dni. NOwość - pierwsze takie na allegro !!!!! Zapakowane w tube - nadają sie na prezent np. na Mikołajki Kolory sa naprawde przepiekne czego nie odzwieciedlaja zdjecia - promienie słoneczne slicznie przechodza zostawiajc kolorowa poswiatę. Serdecznie polecam Witraze mozna myć łagodnym detergentem

Gość o takkkkk
idz do laryngologa!!!! mysle ze tu leży problem.Moze byc trzeci migdał, moze wszystkie trzy...niewiadomo, skad jestes?moze moglabym ci polecic dobrego laryngologa.

Dziekuje za odpowiedz ja jestem zw Szczecina tylko ze moja corcia ma kaszel przez cała jesien i zime potem jest spokoj

Gość dgfddddsdddddd
moja niestety też non stop kaszle w czasie jesieni czy zimy jedyny lekarz to laryngolog jeżeli ma do tego katar np moja ma wielkie migdały i właśnie czekamy na wizytę raz mokry raz suchy na mokry daje prospan a suchy dexapini a na noc sinecod aby się nie męczyła +olbas na poduchę

Gość a może przyczyna jest w zbyt
suchym powietrzu w mieszkaniu podczas ogrzewania? Może trzeba nawilżacz do jej pokoju wstawić?

Ogrzewanie u nas jest rzadko wlaczane bo w mieszkaniu jest ciepło ale równiez nawilzam powietrze a sinecod na nia nie działa równiez ma katar i jutro ide o lekarza po skierowanie moze wkoncu znajde przyczyne

Gość jhdgfhjgf
może refluks? ja leczyłam swoje dziecko na alergie wziewne, grype itd. nawet antybiotyki poszły w ruch. Dopiero znajoma lekarka stwierdziła u niej alergie pokarmowa- wykluczylam na jakis czas czekolade, orzechym mleko ser..i objawy kaszlu i kataru przeszly po 2 dniach.

Ale moja corka ma to tylko na jesien i zime ale juz tez odstawialam ogólnie nabiał bo ona uwielbia rózne serki kakao i inne ale nic z tego jak kaszlala tak kaszle