Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabellele

po co on mi tak napisał??Były chłopak.Prosze ocencie

Polecane posty

Gość izabellele

"A co sie stalo z Twoim bogatym facetem,ktorego mialas jakis czas po mnie? Slyszalem,ze bylas ulubienica meskiego grona imprez na studiach-chociaz to chyba nie jest powod do dumy:( " Zerwał ze mna a ja go bardzo kochalam.wlasciwie to do dzis nie wiem o co mu chodziło...zaraz zwiazal sie z inną.Po latach zaczelismy pisać... Ja na sudiach bylam odludkiem...i dzikusem..nie dalam sie wkrecic w imprezy i nikomu nie ufalam.Dlaczego on to wymyslił,bo wymyslił to na bank

Gość izabellele
kk

Bo jest pierdolnięty i nie ma dziewczyny. Myśli, że zaczniesz mu się tłumaczyć i do niego wrócisz.

Gość ojojojojojojojojojojojojojoj..
takiemu frajerowi to ja bym zaraz odpisała, że ten bogaty to jednak był dla mnie za biedny, jeżeli chodzi o męskie towarzystwo to tak jak dobrze słyszał, że byłam ulubienicą w czasach studiów to jestem do tej pory, ale jemu nic do tego, bo o ile nie pamiętam to zerwał ze mną zatem wara mu od moich spraw:)

Idiota. Chyba, że mieliście zwyczaj dokuczać sobie w żartach. W każdym razie, po tym jak Cię porzucił powinien być spalony. Myślę tak, jak Lomu. NIe ma dziewczyny i nudzi mu się. Odpisz mu tak, żeby w pięty poszło

Gość izabellele
a ja nie umiem mu nic niemilego napisac...jestem glupia:(

a nie dociera do Ciebie miła kobietko, że ten człowiek w drugiej części smsa Cię po prostu najzwyczajniej w świecie obraził? szanuj się dziewczyno, bo jak Ty sama nie będziesz to nikt nie będzie i za kilka lat założysz tu temat pod tytułem jak mogłam być tak naiwna i ślepa i doprowadzić do tego, że on mną pomiata??

Gość izabellele
ale on to na bank wymyslił nie mogl nic takiego slyszec

Gość izabellele
k

Napisz, że imprezowanie Cię zmęczyło, ale masz nadzieję, że dobrze Cię wspominają. Bogaty nie reprezentował sobą nic prócz pieniędzy, a Ty szukasz kogoś z gorącym sercem. (I dużym penisem-rozumiesz już, że rozmiar ma znaczenie;). Ale tacy chyba nie istnieją. Ty przynajmniej nigdy takiego nie spotkałaś;)

Gość izabellele
hehe:Ddobre ale on to serio wezmie znam go

wymyślił nie wymyślił równie dobrze mógł napisać, że słyszał, że dawałaś d*****y na studiach na prawo i lewo.. gdyby mi mężczyzna napisał coś takiego nawet w żartach to bym go nie chciała znać.. taki mam charakter i już.. i dziwię się Tobie, bo skoro jesteś już po studiach to jesteś pewnie mniej więcej w moim wieku i zamiast spędzać czas z miłym i wartym Twojego czasu facetem albo z przyjaciółmi albo nawet na kafeterii, ale dla swojej rozrywki, to rozkładasz na części pierwsze jego smsa, który ani nie jest dowcipny ani intrygujący ani na poziomie.. kochana.. jak kochać to księcia jak kraść to miliony!

perła... dobre:)

Izabelle, a co Cię obchodzi jak on to weźmie?! Jak ojojoj pisze, obudź się, za przeproszeniem za takiego smsa wart jest obsr..nia i tyle.

Gość Po cholere bedziesz mu odpisy
Wac.Nie odpisuj,jak Ci tutaj doradzaja,bo tylko dasz mu satysfakcje,ze jego debilny sms poszedl Ci w piety a mam wrazenie,ze pewnie dotarlo do niego,ze zrobil glupote zrywajac z Toba,dotarlo do niego co stracil i teraz chce sie na Tobie za swoj blad powyzywac.Przechodzilam przez cos takiego i uwierz mi,ze najlepsza w tej sytuacji jest ignorancja,a nie reagowanie na zlosliwe zaczepki i okazywanie,ze Cie debilny sms od bylego zabolal.Niech sie duren zastanawia,dlaczego go olewasz i nie odpisujesz:)

Gość izabellele
mozecie mnie zjechac ale to mu napisalam:ONa uczelni uchodziłam za imprezowego odludka,więc to jakieś błędne informację..Tym bardziej,że cały pierwszy rok prawie każdą sobotę spędzałam słuchając poezji śpiewanej i patrząc z obledem w oczach na telefon wierząc że zadzwonisz do mnie w przerwie pomiędzy jedną a drugą panienkąJak na typową idiotkę przystało Jakbyś chciał mnie poznać bliżej moją imprezową duszę poznałbyś po moim zachowaniu na parkiecie i kompletnym brakiem obycia w tych kwestiach.Nawet tańczyć nie umialam,zresztą o zgrozo!!nadal nie umiem.Na palcach jednej ręki moge zliczyć moje imprezy..Najbardziej pamiętam tą na którą miałam nie iść ale poszłam bo wierzyłam ze sie po niej spotkamy.Całą imprezę czekałam do magicznej godziny pierwszej...ale jak zadzwoniłam Ty mnie zlałeś jak zawsze i stalam sama z kibolami na przystanku..

Gość Mojitoooo
Jak to nie podszyw i rzeczywiscie mu to napisałas to wcale nie dziwie sie ze facet cie zostawił i ze jestes sama

wiecie co dziewczyny.. chciałabym się mylić i nie gniewaj się autorko, ale jak znam życie, to właśnie myślisz sobie, że powinnaś mu odpisać, bo skoro już zaczęłaś po takiej przerwie to głupio tak nagle skończyć... albo, że my to przecież naprawdę go nie znamy, a on w sumie nic złego to nie miał na myśli... albo, że Ty czujesz podświadomie, że to był ktoś wyjątkowy dla Ciebie i bla bla bla... może za bardzo emocjonalnie to ugryzłam, ale mam dwie przyjaciółki, które tkwią w takich dziwnych związkach, nic z tym nie robią, a potem ja i mój facet jak akurat biedak nie ma co robić poza domem, a któraś z nich wpadnie słuchamy tego i słuchamy i słuchamy... i słuchamy i ręce rozkładamy ..... a tak naprawdę to sprawa jest bardzo prosta.. dla mnie miłość czy przyjaźń kwitnie tylko na glebie nafaszerowanej szacunkiem...

Gość oglądnęłam teraz
jejku- zostawcie byłych w spokoju- niech ukłądają se życie spokojnie na nowo, a nie byłe dziewczyny im się plącza pod nogami BYŁE do kosza, do cholery jasnej!!!!!!!!!!!!!

ok:) to ja nie mam więcej pytań w tym temacie:) dobrej zabawy życzę:)

Gość izabellele
tak wlasnie mysle...:O kocham go od lat a dawno moglam uloxyc sobie z kims zycie .miałam blikade na innych mezczyzn.ten byl wyjatkowy

Gość oglądnęłam teraz
jezu- zostaw żesz go mi taka była życie psuje- zaczęłam się spotykac z chłopakiem,a się kurwa księzna aktywowała po latach :O:O:O

O rany, chyba nadal Ci zależy, bo inaczej byś się tak nie produkowała:) Przestań się odzywać do niego. Robisz z siebie idiotkę niestety.

Gość izabellele
to ja nie ja sie odezwałam pierwsza do niego

No i co z tego. On ma sadystyczną radość z Twoich gorliwych wyjaśnień, z których gorycz aż bije po oczach. Piszę Ci jako postronna, dobrze Ci życząca osoba- NIE PISZ WIĘCEJ DO NIEGO, BO WYCHODZI TO ŻAŁOŚNIE. naprawde:(

Gość Mojitoooo
boze kobieto jaka roznica kto pierwszy napisał jesli to ty robisz z siebie totalne posmiewisko? Gosc pewnie miał niezły ubaw jak przeczytał tego smsa.

Gość izabellele
on mnie zostawił zaczał spotykac sie z kims wiec ja tez zaczelam...wtedy powiedzial ze mnie nienawidzi wyzwał od szmaty mowil ze jestem pomylką jego zycia i nie chce mnie znac..nie moglam zniesc tegto ze mnie nienawidzi..Nie wiem czy go kocham jeszcze chyba juz nie..Ale zalezy mi zeby nie myslal zle o mnie. Spotkalismy sie i zaczelismy pisac na portalu randkowym...zajrzał do mnie 5 razy

Gość izabellele
ubawu nie mial bo dobrze wiedział o tym ze go kochałam.sam chciał mnie wymmazac ze swojej pamieci bo zniewyjasnionhych przyczyn nigdy nie ufal mi.,..Nekalismy sie wspolnie miesiacami po rozsatniu