Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onieeeeee!

!!!Problem podczas farbowania!!!

Polecane posty

Gość Onieeeeee!

Właśnie nałożyłam na włosy farbę (ciemny brąz). Postawiłam miseczkę z farbą w umywalce. I nagle podczas farbowania poleciała woda z kranu! Wleciało sporo do miseczki:o odlałam dużą część ale farba i tak była dużo rzadsza. Kontynuowałam farbowanie. Dziewczyny co z tego wyjdzie na moich włosach??! Błagam mówcie szybko co robić!

Gość Onieeeeee!
Zaraz to zmywam... Woda może mieć jakiś wpływ na efekt koloryzacji??? Chociażby sam fakt że farbuje się suche włosy ech

Gość Onieeeeee!
Bardzo zabawne... Ja chce jakoś wyglądać. Tobie nic już nie pomoże

Gość Onieeeeee!
Ok... Masakra jakaś... Boje się że kolor bedzie nierównomierny. U przy odrostach farbowałam jeszcze normalnie. A już na całej długości tą 'rozcieńczoną':o

Gość Zainteresowana24
oj ciemny braz to najwyzej pokryjesz jutro jeszcze raz i po klopocie

Gość Onieeeeee!
Jak bedzie tragicznie to jutro powtórzę farbowanie. Ale nie chce zbytnio tego robić bo mam troche zniszczone delikatne włosy. Dla zainteresowanych napisze jutro jak wyszło. Spłukałam i niby wyglada normalnie, całe są ciemne. No ale wiadomo-są mokre. Boje się efektu w świetle dziennym... Dobranoc:) do jutra

Gość ALEXXXXXXXXandria
pewnie szybciej ci sie kolor wymyje i nie bedzie intensywny ------------------------------------------------------------------- www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Gość Onieeeeee!
Hehe...już żarty sobie robicie:P no emocje z tym związane to ja moge conajwyżej mieć:D dobrze że na samej górze farba była jeszcze normalna.

Gość Onieeeee!
Wyglądają normalnie:) wszystko ok, kolor równomierny:P chociaż pewnie szybciej się wypłuka tam gdzie była farba z woda...