Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna rodrigez 26 lat....

Wyprzedaże - wiadomo Paryż, Wiedeń, raz i NY ale czy w Rzymie też są(???)

Polecane posty

jak w temacie... Nie jestem zakupoholiczka, ale jak przejść obojętnie obok kurtki, która w Pl kosztuje ponad tysiąc a tam 20euro, czy spodnie Wranglera za 5 euro, przykładów można mnożyć.... Więc czy w Rzymie są wyprzedaże

Gość khjgvcfyc
spoko są i to bardzo atrakcyjne ! uwielbiam ten miesiąc

no ale zaczynają się w styczniu, w Londynie od połowy Grudnia zawsze biorę ze sobą nie wiele pieniędzy i za 200 euro mam 2 walizki, za które z kolei płace słono przy powrocie, bilet lotniczy bez bagażu do Paryża zapłaciłam 38zł, a z londyn'u do krk 5funtów :)

nie była w Rzymie nigdy, jak świat zwiedziłam i Włochy też do Rzymu nie zawitałam. Właśnie zabukowałam bilet i tak myślę kupię coś czy nie kupię? hah

Gość khjgvcfyc
kupisz kupisz na pewno ! kurcze świetnie to sobie wymyśliłaś , gratuluję. bilety są naprawdę tak tanie ??

tak ale pod warunkiem ze jest to wizzair czy rayanair i bookujesz jakiś dwa, trzy tyg przed planowanym odlotem. Bilet bez bagażu kosztuje niedużo, ja sporo latam samolotami prywatnie tymi tanimi gdzie bilet kosztuje niewiele do 130 zl z ubezpieczeniem w 1 stronę, pracuje w dużej międzynarodowej firmie, więc latam tez lotem, swiss'em, lufthansa, air france i innymi i bilety u tych przewoźników - masakra!!! teraz zabukowałam lot tam i powrót do Rzymu za 160zł za 3 tyg. weekend

Gość khjgvcfyc
zazdroszczę , ja latałam norwegianem i wizzairem . Rok temu akurat w czasie promocji (przełom stycznia- lutego) byłam w grecji. Ile ja spodni nakupowałam za 50 euro to się w głowie nie mieści a sweterki w zarze za 2 euro były ! szpileczki 10 euro cudo. A w tym roku będę w polsce i aż mnei skręca :(

podnoszę temat W rzymie są wprzedaże?