Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dywanik

Facet mnie totalnie olał! Czuje sie do niczego

Polecane posty

Gość dywanik

Facet, z którym sie spotykałam dosłownie mnie olał, przestał sioe odzywać :( to już trwa długo, więc wiem, że to koniec, ale tak mi smutno :( pewnie już obraca inną panne :( ot zabawił sie i poszedł dodam, że nie jestesmy gówniarzami, oboje przed 30 :) pięknie, czuje sie jak wywłoka :) a ten nic, nie zadzwoni, nie napisze, zero kontaktu

Gość blog krokodyla
ciesz sie dziewczyno, śmieć się sam posprzatał :D Toż to powód do radości... gdyby tak u mnie w chacie zechciało sie samo posprzatać ;)

Gość ola ,,
Fakt,olał cie totalnie

Gość 3weq1
a dałaś mu dupe ?

Gość frędzelkowa
oj mnie też to spotkało. niby pieknie, ładnie a potem zero kontaktu. niektorzy faceci to świnie i już

Gość frędzelkowa
tu nawet nie musi być grama twojej winy niektórzy tacy są i nic by nie dało żebyś była ładniejsza milsza czy co tam jeszcze sobie zarzucasz

Gość Pan-da -trójkę
ale z was malkontentki :D blog krokodyla dobrze napisał - ludzkie śmieci same usuwaja się z waszego zycia a wam jeszcze źle? :classic_cool:

Gość Eleeene
zupelnie niepotrzebnie robisz sobie smutki. Nikogo do zwiazku nie mozna przymusic.Nie chce -pusc wolno. Zrobil Ci wolne miejsce wokol Ciebie.I dobrze. Troche pochoruj i popatrz optymistyczniej na swiat. MIlosc czeka za kazdym rogiem , tylko pozwol jej przyjsc, a nie pielgnuj smutkow. Milego dzionka i marsz na zakupy-jakis szaliczek, nowe rekawiczki, fajny plyn do wieczornej kapieli. Dobra ksiazka na wieczor.Bedzie dobrze Kolezanko

Gość cos z taba jest nie...
dziewczynie chyba nie chodzi o to ze on ja zostawil tylko o to w jaki sposob to zrobil :O

Gość Pan-da -trójkę
sposób w jaki zrobił swiadczy o NIM a nie o NIEJ ona ma tylko z tego jeden zysk - palcem nie ruszyła a śmieci same w kuble wyladowały :D