Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowanaaa

czy warto zazyc tabletke po

Polecane posty

Gość zestresowanaaa

witam. mam do Was pytanie i licze na Wasza pomoc. otoz 5 dni temu dostalam okres. dzis w nocy ponioslo nas troche z chlopakiem, pech chcial ze zsunela sie gumka. co prawda nie :wystrzelil we mnie, ale sie teraz obawiam troche poniewaz te plemniczki sa w tych plynach nawet. czy jest mozliwosc ze moge zajsc w ciaze?? okres juz mi sie calkowicie skonczyl mam tylko malee plamienia jeszcze. czy wedlug Was powinnam wziac tabletke po czy po prostu sa male szanse na zaplodnienie i nie mam czym sie przejmowac. moj ginekolog nie pracuje w soboty wiec jest problem z recepta, a rodzinna nie wiem czy mi wystawi. czekam na odpowiedzi

Gość zestresowanaaa
czy ktos mi odpisze

wiesz zawsze mozna w ten sposób wpaść :( ale powiem ci ze ja z męzem kocham się zawsze po okresie mniej więcej w takim dniu jak ty robimy to bez zabezpieczenie zadnego i do końca :D na razie nie wpadłam :D a robimy to od paru dobrych lat .pozdrawiam

Gość zestresowanaaa
dzieki mam nadzieje, ze nam tez sie uda :) prawdopodobnie to sa dni nieplodne i nie bylo nic do konca. ale sie zestresowalam.

chociaz po przemyśleniu u mnie jaki by nie był (bo na przestrzeni paru lat różnie było najkrótszy ok 25 dni a zdarzały się i 33 dni :) nigdy nic się nie zdarzyło więc myślę że nic nie będzie .

Gość zestresowanaaa
mam 26-28 dni cykl. wiec teoretycznie nie sa dni plodne. najgorsze ze jest weekend i nigdzie nie moge dostac recepty

Gość zestresowanaaa
z moim bylym chlopakiem kochalismy sie kiedy mielismy tylko ochote, zdarzalo sie bez zabezpieczenia, ale nie do konca i tez nie wpadlismy nigdy. mam nadzieje ze tym razem tez bedzie ok