Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fji3o043-=23-4irkf

martwię się...

Polecane posty

Gość fji3o043-=23-4irkf

poznałam fajnego chłopaka, spotkałam się z nim już 5x. bardzo miło i szybko nam leci razem czas. wczoraj zaczął rozmowę o związkach, pytał ile najdłużej byłam itd, zaprosił mnie do siebie do pokoju, odprowadzając mnie, śmialiśmy się, pożegnaliśmy się też, i pojechałam autobusem o 00:30. jak tylko dojechałam napisałam mu sms, zawsze tak robię, raz nie napisałam to napisał że mogłam napisać że dojechałam bezpiecznie...więc i wczoraj mu napisałam, nie odpisał, za godzine napisałam mu że ide spac i dobranoc i mi nie odpisał....aż do dzisiaj, do teraza zawsze odpisywał, nawet dobranoc albo cokolwiek. to wartościowy chlopak, trzeba uwazac co sie przy nim mowi, szybko wychwyca i wogole jest inteligentny. strasznie sie martwie! wracał sam wczoraj... na miescie duzo ludzi sie krecilo... a jak mu sie coś stało? nie piszemy do siebie non stop smsów, pare na dzień, i tak sie zastanawiam czy pisać coś do niego czy poczekać do 20?

Gość fji3o043-=23-4irkf
sama nie wiem. być może ale pisałam do niego, i mógł dzisiaj odpisać, a tu ciiichosza! a było tak miło...

Gość fji3o043-=23-4irkf
dzwonić nie będę, ale poczekam do wieczora. moze cos nei tak powiedzialam? ale chyba wszystko bylo ok. jszcze na koniec dluzej przytrzymal moja reke:/