Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supernudziara

hsg 27,82 po godzinie dostalam okres

Polecane posty

Gość supernudziara

dziewczyny potrzebuje rady robilam ostatnio 2 testy wyszly pozytywne bylam na usg nic nie bylo widac dostalalm luteine wczoraj zrobilam bete dzisiaj mam wyniki 27,82 czyli niby 3-4 tydzien po godzinie dostalam okres zle sie czuje boli mnie podbrzusze i jajnik tak skurczowo co sie stalo poronilam ??

Biegiem do szpitala bo skoro dwa testy pozytywne to może to być poronienie.

Gość szansa jeszcze jest
dlatego pojechałabym do szpitala na Twoim miejscu niemniej, pamiętam Twoje wątki i mnie to wszystko w tej chwili ewidentnie wygląda na ciążę biochemiczną jednak dla pewności sprawdź u lekarza co faktycznie dzieje się

Gość supernudziara
dzwonilam do lekarza mowil ze to ciaza biochemiczna i poronilam ale nie kazal isc do lekarza zbadac mnie nic ci nasi lekarze sa jacys dziwni ;(

Gość szansa jeszcze jest
no niestety, to się bardzo często zdarza sama znam to z autopsji, przykro mi:( niemniej pamiętaj żeby pójść na badanie do lekarza, gdy ustanie krwawienie, bo konieczne jest by sprawdzić czy macica faktycznie sama oczyściła się całkowicie

Gość szansa jeszcze jest
z tego co pamiętam autorka pisała, że ostatnią @ miała 7 października więc jeśli już wcześniej testy wychodziły pozytywne (testy zapewne o czułości 25mlU/ml), a dziś beta hcg wynosi tylko 27,82 i wskazuje na 3-4 tc, to ewidentnie spada i oznacza to w praktyce ciążę biochemiczną

Ja w każdym razie poszłabym do lekarza,ja w pierwszej ciąży też plamiłam a potem krwawiłam w 5 tc i dzięki szybkiej reakcji ciążę udałio się podtrzymać.

Gość supernudziara
dzieki za wsparcie troche siadla mi psychika mialam takie skrzepy i tak mnie kol brzuch ze szok szkoda dzisiaj jade po zwolnienie jakos chcialalbym odpoczac od pracy narazie

Gość szansa jeszcze jest
bardzo mi przykro, ale nie załamuj się:) wbrew temu co myślisz teraz mnóstwo kobiet przechodzi ciążę biochemiczną i każda współżyjąca kobieta co najmniej raz w życiu odpocznij trochę i jak dojdziesz do siebie zacznij starania na nowo:) pamiętaj jednak by po tym jak krwawienie ustanie pójść do gina, a przed zajściem w kolejną ciążę obowiązkowo sprawdź sobie poziom tarczycy TSH trzymaj się jakoś i odpoczywaj, wszystkiego dobrego:)