Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluśka5534

samotność , odrzucenie :(

Polecane posty

Gość oluśka5534

Mimo że mam dużo znajomych w szkole i poza nią , wydaje mi się czasami że nikt mnie nie lubi. Coraz częściej godzinami rozmyślam nad swoim życiem i sobą w samotności. Chodzę tylko do szkoły a poza tym od jakiegoś czasu nie wychodzę na dwór. Czuję się samotna odrzucona na tym wielkim świecie. Nie mam przyjaciela i mimo dużej liczby znajomych nie mam się komu zwierzać i z kim porozmawiać. Czuję się gorsza , inna od innych. Czasami w szkole słyszę różne przykre słowa na swój temat . Koledzy mówią że sobie niby tylko żartują że mam się nie obrażać. Ale ja już się taka urodziłam że biorę wszystko do siebie a potem rozmyślam nad tym.

Może po prostu jesteś przewrażliwiona? Idzie zima, ludzie zapadają na depresję, to normalna sezonówka

od jakiegoś czasu nie wychodzę na dwór -- ja tak samo :o odkad temp spadła poniżej 15 😭 :( najlepiej jakby można było chodzić kanałami :)

,,(...)najlepiej jakby można było chodzić kanałami'' haha ;-) to by było ciekawe

Gość Nie lubiana mery
Mam to samo, cały czas słyszę złe słowa na mój temat, jestem strasznie wrazliwa i wszystko sobie biore do serca.

jesteście młode, wrażliwe, ale sądze że z czasem staniecie sie bardziej gruboskórne, jakos po 20-21 roku zycia człowiek traci te młodzeińcze ideały, wrażliwość