Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosh1989

płyn do płukania dla niemowląt.

Polecane posty

Hej,mam pytanie czy mozna niemowlece ubranka plukac w jakims plynie?jesli tak to w jakim i od ktorego miesiaca. dzidzusia juz wypróbowałam ladnie pachnie ale nie moge juz go nigdzie u nas dostac. mozna w jakims lenorze czy innym? tak troszke do zapachu dodac.

Gość dzisiejsza mlodziez
tak w lenorze bialym chyba , a tak wogole to w plynach antyalergicznych poprostu

Gość mama111
"Sensitivy" wszystkie teoretycznie,ale po co?Proszek Lowella(Lovela?) sam w sobie subtelnie pachnie .Jeśli płukać to ew.kocyki,sweterki itp.,takie żeby nie dotykały bezpośrednio skóry.U znajomej dziecko miało długo krostki na policzkach,zanim zorientowała się,że tylko te policzki tulą się do kocyka płukanego jakimś płynem regularnie :)

aha.to nie bede narazie plukac:) a tak ogolnie to kiedy mozna zaczac plukac? jak ma juz rok?dwa?

w Norwegii nie ma takich wynalazkow jak proszki i plyny dla dzieci. Ja od poczatku pralam w normalnym proszku i plukalam w normalnym plynie. Jakby dzieciom cos bylo to bym przeszla na antyalergiczne, ale nie bylo takiej potrzeby